+18 Uygulamaya Üye Olan Rugby Oyuncusu: 'Her Şey Spor İçin'

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Chris Robshaw ve eşi Camilla Kerslake, dünyaca ünlü yetişkin film yıldızlarının fotoğraf ve videolarının bulunduğu bir uygulamaya üye oldu. Chris Robshaw, ünlü isimlere milyonlarca dolar kazandıran siteye üye olmasının sebebini spora duyduğu tutku olarak belirtti.

27.09.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-17:36) +18 Uygulamaya Üye Olan Rugby Oyuncusu: 'Her Şey Spor İçin'

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Camilla Kerslake ve eşi Chris Robshaw, son zamanlarda popülarite kazanan cinsel içerikli video ve fotoğraf paylaşım platformuna üye oldu.

Konuyla hakkında açıklamalada bulunan Robshaw'ın opera sanatçısı eşi Camilla, uygulamaya yetişkin film yıldızlarının videolarını izlemek için üye olmadıklarını belirtti. Uygulamaya üye olma gerekçelerinin fitness ipuçları ve müzikte daha iyi bir seviyeye gelmek olduğunu ifade etti.

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Chris Robshaw ise, 'Spor benim için bir yaşam biçimi. Yıllar boyunca öğrendiğim her şeyi paylaşabileceğim bir platforma sahip olduğum için çok heyecanlıyım.' Forma girmek ya da formunu korumak isteyen herkese özel içerik vereceğim' açıklamasında bulundu.

Uygulamada dünyaca ünlü yetişkin film yıldızları da bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal