Douglas'dan Transfer Açıklaması

Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen ve oynadığı oyun ile dikkatleri üzerine Brezilyalı savunma oyuncusu Douglas, gelen teklifler hakkında açıklamalarda bulundu.

24.05.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-12:42)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da 28 yaşındaki futbolcu Douglas, sergilediği performans ile birçok kulübün listesine girmeyi başardı. Sivas ekibinin sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu, 31 maçta 3 gol atarken 7 kez de gole katkı sağladı.

Kırmızı-beyazlıların vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Douglas'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek. Yeni sezonda Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen birçok kulüp hareket geçti. Bir süredir Galatasaray ile anılan deneyimli futbolcu transfer haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

JAPONYA VE İTALYA'DAN DA TEKLİF

Birçok kulüpten teklif aldığını belirten Douglas, 'Sivasspor ile kontratım devam ediyor ve bir maçımız daha var. O yüzden bunun hakkında konuşmak istemiyorum çünkü kontratım hala devam ediyor ve son maça kadar da buranın futbolcusuyum.

Tabii ki teklifler aldım, yalan yok ama sadece Türkiye'den değil, Japonya'dan da aldım, İtalya'dan da aldım. Bunlar için konuşmayı gerçekten istemiyorum çünkü daha önce de dediğim gibi hala Sivasspor'un futbolcusuyum. Gelecek için de hiçbir zaman plan yapmadım' şeklinde konuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal