Ablaye Mbengue: Beşiktaş'ın İlgisi Var

Beşiktaş, ligin son haftasına girilirken transferlere hız verdi. Siyah-beyazlıların listesinde yer alan isimlerden Ablaye Mbengue, görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

24.05.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-12:03)

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği 27 yaşındaki golcü futbolcu Ablaye Mbengue, transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

'BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYMEK İSTİYORUM'

Rusya ekip Akhmat Grozny takımında forma giyen tecrübeli oyuncu, 'Beşiktaş'ın ilgisi var. Menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Beşiktaş'la kontağımız devam ediyor. Benim için çok büyük bir fırsat. Şartlar oluşursa Beşiktaş'ta oynamak isterim. Akhmat Grozny benimle 3 yıllık sözleşme imzalamak istiyor ama ben Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum.

Değişik menajerler Türkiye'den başka kulüplerin ilgisi olduğunu söylüyor. Türkiye'deki menajerin Doğan Ercan Beşiktaş'la bir görüşmeleri sürdürüyor ve ilerleme kaydettik. Temasımız sürüyor. Ocak ayından beri görüşmelerimiz sürüyor Beşiktaş'la.

Türkiye’de futbol oynamak istediğini dile getiren Senegalli golcü, 'Türkiye'yi yakından takip ediyorum. Tutkulu bir taraftar topluluğu var. Galatasaray-Başakşehir maçını izledim, bu tutkuyu gördüm. Ben de Türkiye'de oynamayı arzu ediyorum.' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal