Disney Plus Türkiye içerikleri: Disney+ dizi ve filmleri

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen Disney Plus, Türkiye'deki yayıncılığına başladı. Birçok dizi, film, belgesel gibi yapımlar ile kullanıcıların karşısına çıkan Disney Plus'ta yer alan içerikler ise oldukça merak ediliyor. Peki, Disney Plus içeriklerinde neler var? İşte Disney Plus dizi ve filmleri...

18.06.2022-19:16 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-19:16) Disney Plus Türkiye içerikleri: Disney+ dizi ve filmleri

Geçtiğimiz hafta Türkiye pazarındaki hizmetine başlayan Disney Plus, birbirinden başarılı içerikleriyle öne çıkıyor. Peki, Disney Plus Türkiye'deki içerikler nelerdir? Disney Plus Türkiye film ve dizileri hangileri? Detaylar haberimizde...

Disney Plus üyelik ücreti ne kadar?

Disney Plus Türkiye'nin aylık üyelik ücreti 34,99 TL'dir. Platforma senelik üye olmak için ödenecek ücret ise 349,99 TL'dir.

Disney Plus Türkiye'de hangi içerikler var?

Disney Plus; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic'in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures gibi pek çok dizi ve filmi kullanıcılarına sunuyor. Söz konusu içeriklerin 1085 tanesi Türkçe dublajlı yayınlanırken, 1529 tanesi de Türkçe alt yazılı yayınlanmaktadır.

 disney plus türkiye içerikleri

Disney Plus üyeliği nasıl yapılıyor?

Disney Plus üyesi olmak için Disney Plus'ın resmi internet sitesine giriş yaparak, üyelik bölümüne geçiş yapmak gerekiyor.

Disney Plus kullanım şartı nedir?

Disney Plus'ta maksimum 7 profillik üyelik oluşturulabiliyor. Ancak aynı anda maksimum dört profil hesabı aktif olarak kullanabilir.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal