Disney Plus Türkiye dizileri ve filmleri

Dijital dizi ve film platformu Disney Plus, 14 Haziran tarihi itibariyle Türkiye'de yayı hayatına başladı. Platforma üye ola kullanıcılar, birbirinden farkı yapımları izlemek için kolları sıvarken, Disney Plus Türkiye dizileri ve filmleri hakkında bilgi sahibi olmak için platformda detaylı sorgulama yapıyorlar.

14.06.2022-22:45 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-22:45) Disney Plus Türkiye dizileri ve filmleri

Bir süredir merakla beklenen dizi ve film platformu Disney Plus, Türkiye'de yayın hayatına başladı. Birbirinden kaliteli yapımlarla Netflix'in en büyük rakipleri arasında yer alan Disney Plus'ın yapımları yayına açılır açılmaz ilgiyle takip edilmeye başlandı.

Dizi ve sinemaseverler, Disney Plus üyeliklerini başlatır başlatmaz platformda hangi yapımların olduğunu sorgulamaya başladılar. Peki Disney Plus Türkiye'de hangi içerikler var? İşte, detaylı Dsney Plus içerik listesi..

Disney Plus Türkiye dizileri ve filmleri

Disney Plus Türkiye dizileri ve filmleri

ABD merkezli dizi ve film platformu Disney Plus, Walt Disney Company'nin bir bölümü olarak tanınıyor. Dünyaca ünlü Netflix'in en büyük rakiplerinden birisi olarak gösterilen Disney Plus, içeriğinde birbirinden farklı ve birbirinden kaliteli yapımları barındırıyor.

Disney Plus içerikleri bir göz atacak olursak, platformda Moon Knight, Marvel; Ms. Marvel ve She-Hulk isimli üç kaliteli dizi yer alıyor. Ayrıca Pijamaskeliler, BBC Studios'dan Bluey, Tavuklar Firarda adlı dizileri de içeriğine alan Disney Plus'ta Türk yapımları da yer alacak. Bunların en başında Kaçış dizisi olurken Mustafa Kemal Atatürk gibi yerli dizilerle birlikte Recep İvedik serisinin son filmi de platformda gösterime girecek.

Disney'in eğlence stüdyosu Walt Disney Pictures, Marvel Studios, Disneynature, Pixar, Blue Sky Studios'dan gelecek içeriklerden başka Walt Disney Animation Studios, 20th Century Studios, Freeform, 20th Television Animation, ABC Signature yapımları da platformun içeriğinde olacak.

FX Networks, Hollywood Pictures ve National Geographic yapımlarının yer aldığı Disney Plus'ta Touchstone Pictures'den gelen içeriklerde yer alacak. Platformda ayrıca, Hulu'dan da çeşitli içerikler de olacak.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal