Cristiano Ronaldo ateş püskürdü: Saygı duymuyorum

İkinci Manchester United döneminde kabus gibi günler yaşayan Cristiano Ronaldo, İngiliz The Sun gazetesine şok açıklamalar yaptı. Portekizli süper yıldız açıklamasında, hem teknik direktör Erik Ten Haag’a hem de takım içindeki bazı isimlere adeta ateş püskürdü.

14.11.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 14.11.2022-17:36)

Geçen sezonun başında Juventus’tan Manchester United’a transfer olan 37 yaşındaki dünyaca ünlü süper yıldız Cristiano Ronaldo, Portekizli ünlü gazeteci Piers Morgan ile çok konuşulacak bir röportajın altına imza attı. The Sun gazetesine önemli açıklamalar yapan Ronaldo, başta teknik direktör Erik Ten Haag olmak üzere takım içindeki pek çok isim hakkında sert sözler kullandı.

Saygı duymuyorum

İngiliz The Sun gazetesinde yayınlanan röportajda, Cristiano Ronaldo, Manchester United teknik direktörü Erik Ten Haag hakkında,  "Ona saygı duymuyorum. Çünkü o da bana saygı göstermiyor. Eğer bana saygınız yoksa, ben de size asla saygı duymam" ifadelerini kullandı.

Ronaldo Açıklama

Ralf Ragnick’e eleştiri

37 yaşındaki Portekizli yıldız, geçen sezon takımın başında olan Alman teknik direktör Ralf Ragnick hakkında ise ‘’Bir teknik direktör bile değilseniz nasıl Manchester United'ın başındaki patron olacaksınız? Adını bile duymadım"  diye konuştu.

İhanete uğramış hissediyorum

Piers Morgan’ın kendisinden kurtulmaya çalışan isimlerin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Cristiano Ronaldo, ‘’Buna cevap vermemeliyim. Bilmiyorum... Ama neyse umurumda değil.  İnsanlar doğruyu dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissediyorum. Bazılarının beni burada istemediğini hissediyorum. Sadece bu sezon değil geçen sezon da" şeklinde yanıt verdi.

Ronaldo Açıklama-1

Manchester United yönetimi acil toplanıyor

The Telegraph’ın haberine göre; Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları kulüpte çok etkisi yarattı. Manchester United yönetimi acil olarak toplanma kararı aldı.

Toplantıda Menajer Erik ten Hag, CEO Richard Arnold, Futbol Direktörü John Murtough ve kulübün sahibi Joel Glazer yer alacak. Yapılacak görüş alışverişinin ardından Portekizli süperstar ile ilgili olarak bir karar alınacak.

Kulüpten açıklama geldi

Fanatik gazetesinin haberine göre; İngiliz ekibi Cristiano Ronaldo'nun röportajı hakkında bir açıklama yayınladı. Manchester United'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulüp tüm gerçekler ortaya çıktıktan sonra vereceği yanıtı değerlendirecek. Odak noktamız, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak ve oyuncular, menajer, personel ve taraftarlar arasında inşa edilen ivme, inanç ve birlikteliği sürdürmeye devam etmek."

Ronaldo Açıklama-2

Katar’dan sonra karar verecek

Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda da yer alacak. 37 yaşındaki tecrübeli yıldızın kaptanlığını yaptığı Portekiz ilk maçını 24 Kasım'da Gana'ya karşı oynayacak.

28 Kasım'da Uruguay ile kozlarını paylaşacak olan Portekiz, gruptaki son maçını 2 Aralık'ta Güney Kore ile yapacak. Ronaldo’nun 2022 Dünya Kupası’nın ardından devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal