Beşiktaş rotayı Hollanda’ya kırdı: Savunmaya takviye geliyor

Savunma bölgesinde yaşanan sorunlar nedeniyle bu sezon kritik puan kayıpları yaşayan Beşiktaş AZ Alkmaar’ın 30 yaşındaki stoperi Bruno Martins Indi’yi radarına aldı. Siyah beyazlılar Dünya Kupası arasında oyuncu ve kulübüyle temaslara başlayacak.

14.11.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 14.11.2022-17:10)

Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Beşiktaş’ta derbide alınan mağlubiyet ve savunmadaki kritik hatalar, transfer çalışmalarının hızlanmasına sebep oldu. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetime verdiği rapor doğrultusunda ilerleyen siyah beyazlı yönetimin ilk hedefinin Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar’da forma giyen Portekiz asıllı Hollandalı savunma oyuncusu Bruno Martins Indi olduğu ifade edildi. 

Beşiktaş rotayı Hollanda’ya kırdı

Sezon başında Domagoj Vida’nın takımdan ayrılması sonrası Adana Demirspor’dan Tayyip Talha Sanuç’u kadrosuna katan Beşiktaş’ta savunmada yaşanan problemler çözülemedi. Özellikle Galatasaray deplasmanında farktan son anda kurtulan siyah beyazlılarda teknik heyetin ilk olarak savunma bölgesine transfer istediği iddia edildi.

Bruno Martins Indi Beşiktaş

Bruno Martins Indi ilk sırada

Teknik direktör Şenol Güneş’in savunmada sol ayaklı bir stoper istemesi üzerine arayışlarına başlayan Beşiktaş yönetimi rotayı Hollanda’ya kırdı. Siyaz beyazlılar, AZ Alkmaar ile bu sezon dikkat çekici bir performans gösteren 30 yaşındaki Bruno Martins Indi’yi kadrosuna katmak istiyor. 

Daha önce Feyenord, Porto ve Stoke City gibi takımlarda forma giyen Martins Indi, hem stoperde hem de sol bek bölgesinde görev alabiliyor. 1.85 boyundaki oyuncunun Hollanda ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, piyasa değerinin 2.2 milyon euro olduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın oyuncu için 2 milyon euro’luk bir teklif yapacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal