Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? Karagümrük Gaziantep maçı hakemi kim?

Süper Lig’de Dünya Kupası öncesinde oynanan son hafta olan 14. hafta sahne Fatih Karagümrük ile Gaziantep FK’da olacak. Futbol severler ise karşılaşmanın bilinmesi gereken detaylarını internet üzerinden araştırıyor. Peki Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? Karagümrük Gaziantep maçı hakemi kim? Soruların yanıtı haberimizde...

13.11.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 13.11.2022-13:27) Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? Karagümrük Gaziantep maçı hakemi kim?

Süper Lig’de 14. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla beraber devam ediyor. Günün açılış maçında Fatih Karagümrük ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden fakat ligde son iki maçında da mağlup olan Fatih Karagümrük Gaziantep FK karşısında kazanarak 2 maç aradan sonra galip gelmeyi amaçlıyor. Aynı rakibi gibi son 2 maçından boynu bükük ayrılan konuk Gaziantep FK ise karşılaşmayı galip bitirerek Dünya Kupası arasına moralli girmek istiyor. Peki Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda? Karagümrük Gaziantep maçı hakemi kim?

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Fatih Karagümrük Gaziantep FK ile bugün saat 14.30’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyaç duyan iki takımın mücadelesi Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Karagümrük Gaziantep maçı hakemi kim?

Karagümrük Gaziantep maçı hakemi Mustafa Kürşad Filiz olacak.

Fatih Karagümrük Gaziantep FK Maçı Ne Zaman

Fatih Karagümrük  Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Rayyan, Dresevic, Caner, Jimmy, Ricci, Ozdoev, Kouassi, Diagne, Borini

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Ertuğrul, Papy, Hanousek, Abdülkadir, Jevtovic, Sagal, Merkel, Maxim, Figueireido

İki takım arasında tarihte oynanan 4 resmi maçta Fatih Karagümrük 2 kez, Gaziantep FK ise 1 kez galip geldi. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki son mücadele 8 Ocak 2021 tarihinde Gaziantep FK’nın sahasında oynanmış ve ev sahibi Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup etmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal