Galatasaray araya tarihi farkla gitti: Başakşehir’e deplasmanda 7 gol attılar

Süper Lig’de haftanın en önemli maçı Başakşehir ile Galatasaray arasında oynandı. Kıran kırana geçmesi beklenen maçta tarihi bir skor ortaya çıktı ve Galatasaray deplasmanda Başakşehir’i 7-0 yenerek Dünya Kupası arasına moralli gitti. İşte maçın detayları...

13.11.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 13.11.2022-09:47)

Dünya Kupası arası öncesinde Süper Lig’de 14. hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftanın en önemli karşılaşması olarak nitelendirilen Başakşehir Galatasaray mücadelesinde futbol severler çekişmeli bir oyun ve buna uygun bir skor beklerken, sarı kırmızılılar maçı adeta domine ederek Başakşehir’e gol yağdırdı. Şu ana kadar ligde sadece 8 gol yiyen Başakşehir, Galatasaray’dan tek maçta 7 gol yedi. Maçın sonunda ise Galatasaray lehine 7-0’lık tarihi bir skor ortaya çıktı. 

Galatasaray Başakşehir’e patladı

Ligde gol sorunu yaşamasıyla eleştirilere maruz kalan Okan Buruk’un öğrencileri patlamayı Başakşehir maçında yaptı. Süper Lig’de bu sezonki en farklı galibiyete imza atan sarı kırmızılıların gollerini  14, 59 ve 86. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45. dakikada penaltıdan Mauro Icardi, 45+3. dakikada Ndayishimiye (kendi kalesine), 65. dakikada Dries Mertens ve 87. dakikada Abdülkerim Bardakcı attı.

Başakşehir Galatasaray

Kerem hattrick yaptı

Son haftalarda ilk 11’deki yerini kaybeden Kerem Aktürkoğlu, hocasının verdiği şansı iyi kullanarak Başakşehir maçında 3 gol birden atmayı başardı. Başarılı oyuncunun golleri 14, 59 ve 86. dakikada geldi.

Fenerbahçe ile puan farkı 2’ye düştü

Fenerbahçe’nin evinde Giresunspor’a 2-1 yenilmesi sonrası fırsatı iyi kullanan Galatasaray, zirve yarışındaki doğrudan rakiplerinden Başakşehir’i 7-0 yenerek zirve ile aradaki puan farkını 2’ye indirdi. Başakşehir ise 24 puanda kaldı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal