Dünya Luis Suarez’i konuşuyor: Sıradaki durağı Süper Lig mi olacak? Süper Lig ekibinden sürpriz atak

Yaz transfer sezonunda Süper Lig’den birçok takım ile ismi geçen fakat ülkesinin takımı Nacional’e transfer olan Uruguaylı forvet Luis Suarez, takımıyla şampiyonluk yaşamayı başardı. Tecrübeli futbolcu hakkında ise önemli bir iddia ortaya atıldı. Son Hulk için çalışmalara başlayan Adana Demirspor’un transfer listesine Luis Suarez’i de eklediği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

12.11.2022-15:26 - (Son Güncelleme: 12.11.2022-15:26) Dünya Luis Suarez’i konuşuyor: Sıradaki durağı Süper Lig mi olacak? Süper Lig ekibinden sürpriz atak

Süper Lig’de yeni sezonun flaş takımlarından Adana Demirspor, Ocak ayında başlayacak olan devre arası transfer dönemi hazırlıklarına şimdiden başladı. Son olarak Atletico Mineiro’da forma giyen Hulk için temaslara başladığı iddia edilen lacivert mavili takımın Uruguay ekibi Nacional ile yollarını ayıran Luis Suarez için de harekete geçtiği ifade edildi. 

Sıradaki durağı Süper Lig mi olacak?

Adana  Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın geçtiğimiz transfer sezonundaki, "Balotelli ile yollarımızı erken ayırabilseydik Luis Suarez'i alabilirdik"  ifadeleri oyuncunun Türkiye’ye gelme ihtimalini güçlendirdi. 

Luis Suarez Adana Demirspor

Ajansspor’un haberine göre; Adana Demirspor, Atletico Mineiro'dan Hulk ve Nacionel'den ayrılan Luis Suarez'i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-Lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi.

Nacional ile resmen yollarını ayırdı

Kariyerinde Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid ve Nacional bulunan Suarez geçtiğimiz hafta şampiyonluk yaşadığı Uruguay temsilcisinden ayrıldı. Yıldız golcü şampiyonluk yaşadığı eski kulübü Nacional ile yollarını ayırdığını twitter hesbından duyurdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal