Süper Lig ekibi harekete geçti: Hulk devre arasında Türkiye’ye geliyor

Geçtiğimiz günlerde Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Adana Demirspor, devre arası transfer dönemi öncesinde gözüne Hulk’u kestirdi. İddiaya göre Adana ekibi Brezilyalı futbolcu için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

11.11.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 11.11.2022-18:36) Süper Lig ekibi harekete geçti: Hulk devre arasında Türkiye’ye geliyor

Süper Lig’de yeni sezonda şu ana kadar oldukça başarılı bir performans gösteren Adana Demirspor’da devre arası transfer çalışmaları başladı. Geçtiğimiz günlerde sezon başında kadrosuna kattığı Rus forvet Artem Dzyuba ile yollarını ayıran mavi lacivertli ekip, dünyaca ünlü bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. İddiaya göre Adana Demirspor Hulk için kulübü Atletico Mineiro’ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Hulk devre arasında Süper Lig’e geliyor

Yıllardır transfer sezonlarında 4 büyükler başta olmak üzere pek çok takımla anılan Brezilyalı hücum oyuncusu Hulk’un Adana Demirspor’un radarına girdiği iddia edildi. İddiaya göre ara transfer döneminde Balotelli transferi gibi ses getirecek bir transfere imza atmak isteyen Akdeniz ekibi, Atletico Mineiro’da kariyerini sürdüren Hulk için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Hulk Adana Demirspor

Murat Sancak daha önce açıklamıştı

Yaz transfer sezonunda yapamadıkları transferler hakkında konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ‘’Balotelli erken ayrılsaydı Suarez, Pato, Hulk gibi isimlere yönelecektik" açıklamasına yer vermişti. Adana ekibinin ara transfer döneminde yarım kalan işi bitirmek için harekete geçmesi bekleniyor. 

Kariyerinde Porto ve Zenit gibi takımlarda forma giyen Hulk, çıktığı 687 maçta 369 gol ve 197 asist gibi az rastlanır bir performansa imza attı. Brezilyalı isim şu anda formasını giydiği Atletico Mineiro ile çıktığı 114 maçta 65 gol atarken 18 de gol pası verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal