Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz Sakatlığı Nedeniyle Ajax Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

Beşiktaş'ın bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Ajax karşılaşması öncesinde yıldız futbolcusu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

24.11.2021-13:52 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-13:52) Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz Sakatlığı Nedeniyle Ajax Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, bugün Vodafone Park'ta Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax ile karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ ÜLKE PUANI İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Şampiyonlar Ligi grubundan çıkma şansı kalmayan siyah beyazlıların ülke puanı adına mücadele edeceği karşılaşma öncesinde yıldız futbolcusundan kötü haber geldi.

RIDVAN YILMAZ SAKATLIĞI NEDENİYLE KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ın yaşadığı sağlık problemi nedeniyle bu akşam Şampiyonlar Ligi C grubunda oynanacak olan Ajax karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Siyah beyazlıların Rıdvan Yılmaz'ın sakatlığı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Futbolcumuz Rıdvan Yılmaz, sol uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle sağlık ekibimiz tarafından yapılan risk analizinde yüksek riskli olarak değerlendirilmiş ve tedbir amaçlı olarak Ajax maçı kadrosundan çıkarılmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal