Fenerbahçe Güney Koreli Yıldızı Kim Min-Jae'nin Bonservisini Belirledi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kim Min-Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler Koreli futbolcusu Kim Min-Jae'nin bonservis fiyatını belirledi.

24.11.2021-13:22 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-13:38) Fenerbahçe Güney Koreli Yıldızı Kim Min-Jae'nin Bonservisini Belirledi!

Fenerbahçe, Güney Koreli yıldızı Kim Min-Jae ile ilgili önemli bir karar aldı. Yıldız futbolcuyla ilgili, Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu muazzam performanstan sonra önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun bonservisi ile alakalı önemli adımlar atıldı.

KİM MİN-JAE HAKKINDA ÖNEMLİ KARAR

Galatasaray maçında sergilediği mükemmel performansla Fenerbahçe'nin derbi zaferinin önemli mimarlarından birisi haline gelen Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Koreli yıldız Galatasaray derbisinde sergilediği performansla takımının zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmasında çok büyük pay sahibi olmuştu. Koreli yıldız futbolcu hakkında Fenerbahçe cephesinden kritik karar geldi. Futbolcunun son olarak Galatasaray derbisinin performansından ardından dev kulüpler daha büyük bir istekle futbolcuyu yakın takibe aldılar.
Bu doğrultuda Fenerbahçe cephesi kolları sıvadı. Koreli futbolcuyla ilgili daha önce 9 milyon Euro'ya serbest kalacağı konuşulan Güney Koreli yıldız futbolcunun sözleşmesinde böyle bir madde olmadığı belirtildi. Gelen bilgilere göre Koreli yıldızın 20 milyon Euro'ya satmanın düşünüldüğü aktarıldı. Kim Min Jae'ye gelen teklifleri menajerinin Fenerbahçe'ye ilettiği Fenerbahçe'nin de gerekirse devre arasında Kim'i isteyen takımlarla masaya oturabileceği belirtiliyor.

KİM MİN-JAE'Yİ İSTEYEN İSTEYENE

Fenerbahçe'nin Koreli yıldızı pek çok dev takımın transfer radarında bulunuyor. Futbolcu ile Juventus, Tottenham, Chelsea ve Atletico Madrid gibi devlerin ilgilendiği belirtiliyor. Açıklanan rakamlara göre Galatasaray derbisinde 7 kezle en fazla pas arası ve engelleme yapan yıldız futbolcu Kim Min-Jae olmuştu. Kim-Min Jae ayrıca 79 pas isabeti, 23 isabetli pas, 4 pas arası ve 3 engelleme gibi rakamlarla oynamıştı. Futbolcunun, Galatasaray derbisindeki bu verileri dev takımların da yoğun bir şekilde dikkatini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal