Karim Benzema'nın Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Olan Davasında Karar Belli Oldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'nın, Mathieu Valbuena ile olan şantaj davasında karar belli oldu.

24.11.2021-12:52 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-13:29) Karim Benzema'nın Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Olan Davasında Karar Belli Oldu!

Mathieu Valbuena ile alakalı cinsel içerikli kasetlerle ilgili olaya karışan Karim Benzema'nın cezası belli oldu.

KARİM BENZEMA'YA HAPİS CEZASI

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'nın, Mathieu Valbuena'ya yapmış olduğu şantaj davasında karar belli oldu. Şantaj kasetleri davasında Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema'ya 1 yıl ertelenmiş hapis ve 75 bin Euro para cezası verildiği öğrenildi. Karim Benzema'nın avukatı, karara oldukça şaşırdıklarını ve temyize gideceklerini ifade etti.

KARİM BENZEMA'NIN CEZASI BÜYÜK SES GETİRDİ

Real Madrid'in dünya yıldızı Karim Benzema'nın aldığı hapis kararı büyük ses getirdi. Fransız yıldız futbolcunun geçmiş zamanlarda bir dönem Fenerbahçe formasını terleten ve şimdilerde Yunanistan ekibi Olympiakos formasını terleten Mathieu Valbuena ile yaşadığı olaylar futbol dünyasını salladı. İkili arasında geçmiş zamanlarda yaşanan olayda Karim Benzema, Mathieu Valbuena'ya şantaj kasetleri ile ilgili bir olaya karışmıştı. Yaşanılar olay sonrası Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena mahkemeye gitmişti. Karim Benzema ile Mathieu Valbuena arasında geçmiş zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı yakın zamanda davanın mahkemesi olmuştu. Mahkeme kararında yeni gelişmeler yaşandı.
Karim Benzema'nın aldığı hapis kararı futbol dünyasını adeta salladı.

KARİM BENZEMA MİLLİ TAKIMDAN KOVULMUŞTU

Karim Benzema'nın, Mathieu Valbuena yaşadığı olaylar nedeniyle Fransa Milli Takımı'ndan atılmasına karar verilmişti. Real Madrid'in yıldız futbolcusu uzun yıllardan sonra milli takıma tekrar dönmüştü. Futbolcu ile ilgili çıkan son hapis kararının ardından yıldız futbolcunun kariyerinin nasıl şekilleneceği büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal