Karim Benzema'nın Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Olan Davasında İstenen Ceza Belli Oldu!

Karim Benzema'nın, eski Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena ile yargılandığı davada savcı Fransız yıldızın cezasını açıkladı.

22.10.2021-18:02 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-18:11) Karim Benzema'nın Eski Fenerbahçeli  Mathieu Valbuena İle Olan Davasında İstenen Ceza Belli Oldu!

Fransız yıldız Karim Benzema'nın yargılandığı davada duruşmalar sona erdi. Savcı, Fransız yıldız için hapis ve para cezasında karar kıldı.

SAVCI KARİM BENZEMA HAKKINDA KARARINI VERDİ

Fransız yıldız Karim Benzema, Fransa milli takımından arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yapmakla suçlanıyordu. İkili arasında yaşanan olaylardan sonra hukuki gelişmeler yaşandı. Eski Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena'nın, şikayetçi olduğu Karim Benzema hakkında savcı kararını verdi. 

Karim Benzema için 10 ay ertelemeli hapis cezası ve 75 bin euro tazminat cezası talep etti. Mahkeme tam olarak kararını 24 Kasım Çarşamba günü verecek.

KARİM BENZEMA VE MATHİEU VALBUENA ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI

Aralarında Karim Benzema'nın da bulunduğu bir grup eski Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena'nın özel hayatına ilişkin gizli bir videosunu oyuncuya göndererek şantajda bulunmuştu. İddiaya göre Karim Benzema, Valbuena'dan 150 bin euro para istedi.

2015'in Kasım ayında Benzema hakkında dava açılırken soruşturmanın 'mal varlığını gasp etme girişimi' kapsamında yürütüldüğü belirtildi.

MATHİEU VALBUENA'NIN KONU HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI

Valbuena konuyla ilgili, "Bence Didier Deschamps her durumda kazanan olacak. Başarılı olursa zor bir süreçte bunu başardığı söylenecek. Olmazsa suçlanmayacak. Benzema'nın Milli Takım'a alınmasında bir problem görmüyorum. Fransa'ya yarar sağlayacaksa benim söyleyecek sözüm olamaz. Deschamps, Benzema ile ilgili kararını bildirmek için beni aradı mı? Hayır. Hayatımı yaşıyorum ve sahada zevk alıyorum. Didier'den veya herhangi birinden bir şey beklemiyorum." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

BENZEMA İLK DURUŞMAYA KATILMADI

Karim Benzema ilk duruşmaya katılmazken, futbolcunun avukatları yıldız futbolcu hakkında yönetilen iddiaları protesto etti. Davada hazır halde bulunan eski Fenerbahçeli Valbuena, "6 yıldır bu dava devam ediyor. Herkes burada fakat Karim Benzema yok. Yazık ki 6 yıldır bekliyoruz. Ne olursa olsun peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.Şantaj süreci ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Valbuena, "Bu video ile ilgili bana ilk uyarı Djibril Cissé'den geldi. Video çıkmasın diye para vermeyi hiç düşünmedim. Tehlikede olduğumu hissettim ve şikayette bulundum" açıklamalarına yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal