Güney Kore'de Fenerbahçeli Kim Min Jae İçin Maç Yayını Satın Alındı!

Sezon başında Çin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli Kim Min Jae için ülkesinde dijital bir platform, Fenerbahçe'nin Süper Lig maçlarının yayın haklarını satın aldı.

10.11.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-11:34) Güney Kore'de Fenerbahçeli Kim Min Jae İçin Maç Yayını Satın Alındı!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yaz transfer döneminde Çin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Güney Koreli futbolcu sergilediği performansla Fenerbahçe takımının ve Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde taht kurmayı başardı. Yıldız futbolcu yeni transfer olmasına rağmen takımda gerek sergilediği performansla gerek sahadaki duruşu ile örnek bir futbolcu profili çiziyor. Fenerbahçeli Kim Min Jae ile alakalı önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Güney Koreli futbolcunun ülkesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

FENERBAHÇE MAÇLARI KORE'DE YAYINLANIYOR

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae için futbolcunun ülkesinde Fenerbahçe'nin maçlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kore'de dijital bir platform Fenerbahçe'nin Süper Lig maçlarının yayın haklarıını satın aldı. Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor maçı ile başlayan maç yayınları, sezon sonua kadar devam edecek. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Frankfurt karşılaşması da Güney Kore'de canlı olarak naklen yayınlanmıştı.

FENERBAHÇE'NİN GÜNEY KORELİ FUTBOLCUSU KİM MİN JAE'NİN KARİYERİ

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae, futbola ülkesinin Suwon THS takımında başladı. Ardından Yonsei Univ. takımının yolunu tuttu. Sonrasında Gyeongiu KNHP takımına transfer olan futbolcu sergilediği performansa Jeonbuk Hyundai takımına transfer oldu. Kim Min Jae bu takımda oynadığı oyunla Çin'in BJ Guoan takımına transfer olmayı başardı. Çin ekibinde oynadığı futbolla pek çok takımın dikkatini çeken futbolcu, Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin transfer radarına takıldı. Fenerbahçe yaz transfer döneminde futbolcuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcuyu transfer etmesi ülkede büyük gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal