Beşiktaş'ta Önder Karaveli Konyaspor Maçı Öncesi Futbolcularla Toplantı Yaptı!

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Önder Karaveli, Konyaspor karşılaşması öncesi futbolcularıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

27.12.2021-14:00 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-14:13)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş bu akşam zorlu Konyaspor karşılaşmasına çıkacak. Beşiktaş'ın oynayacağı karşılaşma öncesi kritik gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda takımın başına geçici olarak getirilen Önder Karaveli performansıyla şimdiye kadar taraftarlardan alkış alırken teknik adam, Konyaspor maçı öncesi futbolcularını etrafına topladı. Önder Karaveli'nin zorlu maç öncesi futbolcularıyla yaptığı açıklama ise gün yüzüne çıkt.

YAPTIĞI KONUŞMA CAMİADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'nin, Konyaspor karşılaşması öncesi futbolcularıyla yaptığı konuşma ortaya çıktı. Önder Karaveli yaptığı açıklamada, 'İlk yarıyı galibiyetle tamamlayalım. Bunun için yeterli gücümüz var ve hazır durumdayız. Tek güvencem sizlersiniz. Rakibin bulunduğu duruma veya konuma bakmıyoruz. Sizden yeni yıl hediyesi olarak 3 puan istiyorum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.


PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI

Beşiktaş'ta teknik sorumlu olarak görev aldığı 3 karşılaşmada 7 puan almayı başaran ve takımın havasını pozitife çeviren Önder Karaveli performansıyla Beşiktaşlı taraftarlar tarafından alkış aldı. Takımda Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici süreliğine başa getirilen çalıştırıcının şuana kadarki performansı gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları memnun etti. Bu anlamda Önder Karaveli'nin takımdaki geleceği de merak konusu haline geldi. Beşiktaşlı taraftarlar takımın yeni teknik direktörü konusunda büyük bir merak içerisindeyken Konyaspor ile Süper Lig'de oynanılacak kritik maçı da merakla beklemeye başladılar. Beşiktaş'ın, Konyaspor ile oynayacağı maç ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal