Beşiktaş Önder Karaveli İle Devam Edecek!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan koltuğa kimin getirileceği merak edilirken takımda Önder Karaveli ile devam edileceği aktarıldı. İlk yarı bitene kadar takımın başında Önder Karaveli olacak.

13.12.2021-19:49 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-20:18)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda Sergen Yalçın'dan boşalan teknik adamlık koltuğuna kimin getirileceği çok büyük merak konusuydu. Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından takımın Önder Karaveli ile devam edileceği öğrenildi.İlk yarı bitene kadar takımın başında Önder Karaveli olacağı aktarıldı.


BEŞİKTAŞ ÖNDER KARAVELİ'YE EMANET

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, bu sezon kötü gidişatın ardından takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş ile gerek Süper Lig'de sergilediği kötü performans gerek Şampiyonlar Ligi'nde grubunda 0 puan çekmesi hem Beşiktaş takımında hem Beşiktaşlı taraftarlardan tarafından yoğun eleştiriler almıştı. Sergen Yalçın'a gelen yoğun eleştirilerin ardından Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmüş ve Beşiktaş'tan istifa etmişti. Sergen Yalçın'ın takımdan istifa etmesi sonucunda kimin takımın teknik adamı olacağı konuşulurken, siyah beyazlılardan kritik bir karar geldi. Beşiktaş yönetimi takımın teknik direktörü olarak Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı.

ÖNDER KARAVELİ'NİN KAYSERİSPOR PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Beşiktaş yönetiminin Önder Karaveli ile yola devam etmesinde futbol adamının Kayserispor karşısında uzun süreden sonra aldığı etkili galibiyetin etkili olduğu öğrenildi. Önder Karaveli'nin, Kayserispor karşısındaki performansı gerek Beşiktaş takımından gerek Beşiktaşlı tribünlerden büyük alkış aldı. Beşiktaş'ın Önder Karaveli ile devam etmesi gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yeni gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal