Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Devletten Destek İstedi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Voleybol Federasyonu ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında oldukça kritik açıklamalarda bulundu.

13.12.2021-17:26 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-17:26) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Devletten Destek İstedi!

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih'in katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

BAŞKAN ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMALAR

Gerçekleştirilen basın toplantısının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kritik açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Türk lirası yüzde 70, 80 değer kaybetti. Gelirimiz ise yerli para cinsinden. Futboldan kaynaklı amatör branşlara yatırım yapmakta zorlanıyoruz. Büyük kulüpler bu alanlarda yürümekte zorlanıyor artık. Devletimizin bir karar vermesi gerekecek. Devletimizin kararıyla anlaşmalarımız yerli para cinsinden. Fenerbahçe, G.Saray, Beşiktaş kulüplere destek olacaklar mı, 'siz yağınızda mı kavrulun' diyecekler. Üç büyük kulüplerin bu alanlarda devam etmesi zor gözüküyor. Uygun bir şekilde izah etmeye çalıştım durumumuzu. Kulüpler branşları daraltabilir. Takım sporlarında nasıl ilerleyeceğiz. Hele son gelişmelerden sonra. Her türlü senaryoyu değerlendirmek zorundayız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal