Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor Arasında Oynanılacak Olan Süper Kupa Maçının Hakemleri Belli Oldu

2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanılacak olan Süper Kupa'nın yeri ve zamanı belli oldu.

20.12.2021-15:29 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:44) Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor Arasında Oynanılacak Olan Süper Kupa Maçının Hakemleri Belli Oldu

Geçen sezon'un Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkma başarısı gösteren Antalyaspor arasında oynanılacak olan Süper Kupa maçının tarihi ve yeri kesinleşmiş oldu. TFF'den oynanılacak turnuva ile ilgili resmi açıklama geldi.

TFF'DEN SÜPER KUPA AÇIKLAMASI GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ' 2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar'da oynanacak. Başkent Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.45’te başlayacak.' ifadelerine yer verdi.

SÜPER KUPA MAÇI HEYECANI BAŞLADI

2020 - 2021 sezonunu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti olan Antalyaspor'un oynayacağı Süper Kupa maçının tarihi ve yeri netlik kazanmamıştı. Gerek iki takımın taraftarları gerek diğer taraftarlar büyük bir merakla iki takımın oynayacağı maçın zamanını bekliyorlardı. TFF'den yapılan açıklama futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Maçın Katar'da oynanılacak olması ise futbolseverleri ayrı bir heyecanlandırdı. Karşılaşma ile ilgili gelişmeler önemle takip ediliyor.

FİNAL KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin hakemi Halil Umut Meler olurken, yardımcılıklarını Süeyman Özay, Candaş Elbil ikilisi yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi ise Erkan Özdamar olarak açıklandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal