Beşiktaş Emirhan Demirbaş ile yollarını ayırdı: Sebebi belli oldu

Beşiktaş, genç yıldız adayı Emirhan Delibaş ile hakkında çıkan iddialardan dolayı yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar...

19.02.2024-20:45 - (Son Güncelleme: 19.02.2024-20:45)

Bu sezon devre arasında yapılan son gün transferleriyle taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş’tan bir ayrılık daha geldi.

Beşiktaş’tan açıklama geldi

Siyah beyazlı takım, 21 yaşındaki futbolcusu Emirhan Delibaş ile yolları ayırdı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Emirhan Delibaş

Neden ayrıldı?

Delibaş'ın sosyal medyadaki bir arkadaşlık uygulamasında profil oluşturduğu iddia edildiği, profil fotoğrafının ortaya çıkması sonucu da taraftarlardan epey bir tepki alamsının ardından genç oyuncu konuyla alakalı açıklama yaptı. Delibaş, "Sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur" cümlelerini kullansa da Beşiktaş oyuncu ile yollarını ayırdı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal