Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi

İletişim Başkanlığı'nın Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Turkcell Süper Kupa finali hakkında açıklama yapıldı. İşte detaylar...

19.02.2024-17:58 - (Son Güncelleme: 19.02.2024-17:58)

Geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, 2023’ün sonunda Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa finali oynanmamıştı. Sonrasında bazı haber ve iddialar bazında sosyal medyada spekülasyonlara neden oldu. Durumla ilgili İletişim Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

Dev maç ne zaman oynanacak?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için nisan ayında yapılması planlandığını duyururken konuyla ilgili yapılan açıklamada “ 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal