Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı: “Süper Kupa finali, yerel seçim sonrasına ertelendi!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak ertelenmiş Süper Kupa finalinin tarihini açıkladı. Koç, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu maçın gerçekleştirileceğini belirtti.

15.02.2024-15:28 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-15:28) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı: “Süper Kupa finali, yerel seçim sonrasına ertelendi!"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında planlanan Süper Kupa mücadelesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilmesi planlanmış ancak kulüplerin Atatürk tişörtü ve pankart talepleri karşılanmadığı için ertelenmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV'ye yaptığı açıklamada, bu ertelenen Süper Kupa finalinin 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra Nisan ayında oynanacağını duyurdu. Bu açıklama, futbolseverler ve taraftarlar arasında büyük bir merakla beklenen karşılaşmanın tarihini belirlemiş oldu.

Tarih Nisan olarak kesinleşti

Ali Koç'un Halk TV'ye yaptığı açıklamada, Süper Kupa maçının 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Nisan ayında oynanacağını kesinleştirdiğini ifade etti. Koç, kulüp olarak kendi planlamalarını yapabilmeleri için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) henüz kesin bir tarih almadıklarını belirtti. Futbolseverler, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki bu ertelenen Süper Kupa finalini heyecanla beklemeye devam ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal