Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları – GS Prag maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Sparta Prag maçını şifresiz olarak ekranlara getirecek olan yabancı kanallar merak ediliyor. Futbol severler Galatasaray Sparta Prag şifresiz veren kanallar, Galatasaray Sparta Prag şifresiz hangi kanalda? gibi terimlerle araştırma yapıyor.

15.02.2024-10:56 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-11:00)

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray, Play-off turu ilk maçında sahasında Çekya ekibi Sparta Prag’ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala futbol severler maçı şifresiz izlemek adına internet üzerinden Galatasaray Sparta Prag maçını şifresiz yayınlayan kanalların hangileri olduğu konusunda yoğun bir araştırma yürütüyor.

Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman?

Galatasaray Sparta Prag maçı 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20.45’te oynanacak. Kritik mücadele Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

Galatasaray Sparta Prag maçı hakemi İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez olacak.

Galatasaray Sparta Prag

Galatasaray Sparta Prag maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Galatasaray Sparta Prag maçını ekranları başından heyecanla takip edecek olan futbol severler karşılaşmayı şifresiz olarak izlemek için Galatasaray Sparta Prag maçını şifresiz veren kanalları gündemine aldı. İşte Galatasaray Sparta Prag maçını canlı ve şifresiz verecek olan kanallar:

Arena Sport 1 BiH HD

Arena Sport 2 Srbija HD

Arena Sport 9 Hrvatska HD

bTV Action HD

CBC Sport HD

ESPN 3 Nederland HD

EXXEN Digital Türkiye

M+ Liga de Campeones 4

MATCH! Futbol 1 HD

Megogo Futbol 5

Paramount+ USA

RMC Sport Live 5

RTL+ Deutschland

Sport TV3 Portugal HD

SuperSport 3 Albania HD

TNT Sports 6 UK HD

V Sport 1 Suomi HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Norge HD

ViaPlay Polska HD

ViaPlay Suomi HD

ViaPlay Sverige HD

ViaPlay Ísland HD

Galatasaray ilk maçtan işi bitirmek istiyor

Sakatların ve yeni transferlerin hemen hemen hepsinin iyileşmesiyle beraber Galatasaray’da Sparta Prag maçına güçlü bir ilk 11 ile çıkılacağı tahmin ediliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un sağ bekte Kaan Ayhan’a, sol bekte ise Berkan Kutlu’ya şans tanıması beklenirken stoper tandemi Davinson Sanchez ile Victor Nelsson ikilisinden oluşacak. Orta sahada Torreira-Kerem Demirbay’dan oluşan göbeğin önünde Mertens’in olması beklenirken sağ kanatta Barış Alper Yılmaz’ın, sol kanatta Kerem Aktürkoğlu’nun, ilerde ise Mauro Icardi’nin olması bekleniyor. Sarı kırmızılı takım ateşli taraftarının da desteğiyle ilk maçtan tur kapısını aralayacak bir skor elde etmeyi amaçlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal