Berk Oktay Saat İddiaları Hakkında Konuştu

Yeniköy’de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Berk Oktay, eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile ilgili soruları yanıtladı. Oktay, eski eşi ile aralarında saat krizi yaşandığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

12.01.2021-08:57 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-08:56) Berk Oktay Saat İddiaları Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Berk Oktay, geride bıraktığımız akşam Yeniköy’de kameralara yansıdı. Oktay, ‘Eski eşiniz Merve Şarapçıoğlu'yla aranızda bir saat krizi yaşandı. Neler söylemek istersiniz?’ sorusunu yanıtladı.

Berk Oktay, söz konusu soruya şöyle karşılık verdi: ‘Bunlara sadece gülüp geçiyorum. Çok şükür hayatım güzel gidiyor. Güzel bir işim ve güzel giden bir ilişkim var. Bunların dışında başka şeylerle ilgilenmiyorum. Rüzgar sadece kayadan toz alır. Gerekli hukuk işlemlerimi sürdürüyorum, devam eden davalar da var. Bugüne kadar bütün davalarımı da kazandım. Bundan sonrakilere de adalet gerekli cevabı verecektir. Yok saat olayı, yok trans olayı, yok evi toplayıp, gitmişim... Saçma sapan işler. Karşı taraf ceza alıyor, sonra abuk subuk şeyler çıkıyor. Birileri de buna çanak tutuyor. Artık daha fazla konuşmak istemiyorum’

38 yaşındaki oyuncu, ‘Ülkemiz öncelikle bu koronavirüs illetinden kurtulsun, herkese sağlık diliyorum’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal