Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu Davasında Karar Verildi

Berk Oktay, uygunsuz fotoğraflarını yayınladığı iddiasıyla dönem evli olduğu eski eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan şikayetçi olmuştu. Oktay’ın şikayeti üzerine açılan davanın bugünkü duruşmasında karar verildi.

22.12.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 22.12.2020-15:56) Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu Davasında Karar Verildi

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu arasında görülen dava sonuçlandı. Bugün görülen dava duruşmasında Merve Şarapçıoğlu 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşmaya katılan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu mahkeme çıkışı açıklamalarda bulundu. Merve Şarapçıoğlu, konuyla ilgili' şu ifadeleri kullandı: ‘Hukuken bu dosyanın bunu hakkettiğini düşünmüyorum. Bizzat mağdur oldum hatta mağdur olduğumuz bir olayda nasıl böyle bir karar veriliyor akıl tutulması yaşıyorum. Mahkemeden sonra aldığım haberle birlikte yıkıldım. Allah beni bir ateşten almış. Ailem arayıp haber verdi. 31 yaşında olsam da bir anne babanın çocuğuyum sizden de bu hassasiyetle haberleri yayınlamanızı rica ediyorum. Evet Birsu'yu tanıyorum. Birsu'dan asla şüphelenmedim’

Şarapçıoğlu, basın mensuplarının ‘'Berk beye sordum bu konuyu zamanlama çok manidar dedi, dava öncesi böyle bir haber’ demesi üzerine ise ‘Onu ben bilmiyorum. Onunla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim çünkü benim haberim yoktu. Bunu açık ve net söyleyebilirim. Allah'ın adaleti şaşmaz. Ben istinafa gideceğim henüz kesinleşmiş bir şey yok. Beyefendide bu siber zorbalığa nasıl bu şekilde çanak tutup bunu nasıl namus davası altında yürüttü? 10 yılı aşkın bir süre aynı yastığa başını koyduğu bir insanla ilgili bunun ifşa olmasını ve bundan beslenmesini inanın vicdanen ben anlamıyorum’ şeklinde konuştu.

Merve Şarapçıoğlu, Oktay'ın 'Bu benim namus ve şeref davamdı ve çok tehdit edildim' sözlerinin hatırlatılması üzerine de ‘'İspatlasın, hangi tehdit kim tehdit etmiş. Namus davası diye yinelemiş ya benim aklımda bunu almıyor. Eski eşiyle ilgili en müstehcen fotoğraflar gündeme gelmiş. Bundan beslenebilir mi? Yüzde 30 Berk beyin yüzde 70 benim fotoğraflarım ifşa oldu’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal