Pelin Akil Sahnede Yaşadığı Talihsiz Kazayı Anlattı

Rol aldığı tiyatro oyununda talihsiz bir kaza yaşayan Pelin Akil, yaşadıklarını anlattı. Akil, ‘Sahnedeyken parmağım kapıya sıkışınca kanlar içinde kaldım. Elimi sarıp oyunun sonuna kadar görevimi yaptım’ dedi.

11.01.2021-18:14 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-18:24) Pelin Akil Sahnede Yaşadığı Talihsiz Kazayı Anlattı

'Abim Geldi' adlı komedi oyununda rol alan Pelin Akil, sahnede yaşadığı acı olayı paylaştı.

Sabah'ın haberine göre; Pelin Akil, oyun yeni başlamışken bir kaza geçirdiğini dile getirerek başından geçenleri anlattı. Ünlü oyuncu, ‘Oyunda sürekli kapılardan girip çıkıyordum. Yine keyifle başlayan oyunumuzun birinde kapıyı yanlışlıkla elimin üzerine kapattım. Elime baktığım an gördüğüm manzara karşısında şok yaşadım’ ifadelerini kullandı. Oyuncu, geçirdiği kaza sonrası yaşadıklarını ise şöyle anlattı: ‘Parmağım bayağı yarılmıştı ve kanlar akıyordu. Ama daha oyunun başıydı ve sürekli sahnede olmam gerekiyordu. Elime hemen bir peçete sardığımı hatırlıyorum ve bu şekilde oyunun sonuna kadar devam etmiştim. Çok ilginçtir ki oynadığım tüm süre boyunca heyecan ve adrenalinden elimde hiçbir acı hissetmedim. Ta ki oyun bitti, izleyiciye selama çıktım o an yaşadığım acıyı anlatamam. Ağlaya ağlaya selamımı vermiştim’

‘SEYİRCİ ACIMI FARK ETTİ’

Acıyı izleyicinin fark ettiğini belirten Akil, ‘Önde oturan seyirciler durumu son anda anladı. Salonda bir alkış bir kıyamet koptu. Hem çok duygulanmıştım, hem de gerçekten canım çok acımıştı.’ Şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal