Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş kimdir, ne iş yapıyor? Hakan Baş kaç yaşında? Bensu Soral'ın ei Hakan Baş hakkında bilgiler

2018 yılında ünlü oyuncu Bensu Soral ile evlendikten sonra adı çok fazla duyulmaya başlanan Hakan Baş, son günlerde yeniden gündeme geldi. Hakan Baş'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor.

31.05.2022-02:47 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-02:47) Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş kimdir, ne iş yapıyor? Hakan Baş kaç yaşında? Bensu Soral'ın ei Hakan Baş hakkında bilgiler

Ünlü oyuncu Bensu Soral, 2018'de iş insanı Hakan Baş ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz yıl evliliklerinde sorunlar yaşayan Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin boşanacakları yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

Bir süre magazin gündemini meşgul eden bu söylentiler sonrası Hakan Baş'ın kim olduğu da çok fazla merak edildi. Adı sürekli gündemde yer alan Hakan Baş, eşi ile sorunlarını halletti ve Bensu Soral ile evliliğine kaldığı yerden devam etti. Yaşanan bu gelişmelerr sonrası ise Hakan Baş'ın biyografisi ve ne iş yaptığı çok sayıda kişi tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, Hakan Baş ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar..

Bensu Soral Hakan Baş

Hakan Baş kimdir, ne iş yapıyor?

1983'te İstanbul'da doğan Hakan Baş, ortaokul ve liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Cornell Üniversitesi'nden ekonomi lisansı alan Hakan Baş, lisansını aldıktan sonraki 2 yıl New York eyaletinde bulunan 'Bank of America'da görev aldı.

Daha sonra Türkiye'ye dönen ve İstanbul'da Raymond James'e giren Hakan Baş, 1 yıl burada yatırım bankacılığı görevini üstlenirken Yale Üniversitesi'ne giren ve burada MBA yüksek lisansını ala Baş, 2010 yılında yeniden Türkiye'ye döndü. Bir süre Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında bulunan Hakan Baş, bu görevinde başkan yardımcılığına kadar yükselmiştir.

Bensu Soral Hakan Baş

2010 yılında Sidar Şahin ile ortak olan ve 'Peak Games' adlı oyun şirketi kurma projesine kalkışan Hakan Baş, 2011'de de Alper Özdemir ortaklığı ile Krombera ismini verdikleri dijital pazarlama ajansının kuruluşunu gerçekleştirdi.

2012'de e-ticaret hayatına başlama kararı alan Hakan Baş, "Lidyana.com" adını verdiği şirketi kurduktan sonra 2014-2015 yılları arasında ortağı Alper Özdemir ile 'Anibera'isimli animasyon, 'Probera' isimli prodüksiyon ve 'Berabera' adını verdiği PR şirketlerini kurdu.

Hakan Baş kimdir

38 yaşındaki başarılı iş insanı 2016'da e-Spor alanına giriş yapmış ve Kaan Karmancı ve Alper Özdemir'le "Supermassive" dını verdikleri e-Spor takımını kurmuş, ve bu takımla lige girdiği ilk yılın şampiyonu olarak çıkmıştır. Profesyonel alanda yüzücü olan Hakan Baş, eski rekortmenlerden ve aynı zamanda milli yüzücüdür. Fenerbahçe ile Milli Takım kadrosunda birçok müsabakaya katılan Hakan Baş, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kongre üyesi olarak ta görev almıştır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal