Burcu Esmersoy'dan olay pozlar! Ünlü sunucunun paylaşımına ' Yaktın ablacım buraları ', ' Alev alev ' yorumları geldi Burcu Esmersoy'un yürek hoplatan sosyal medya paylaşımları

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, sevgilisi Nazım Akmandil 'den evlenme teklifi alınca uzunca bir süre magazin gündeminden düşmedi. Şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemde bomba etkisi yaratıyor. Siyah pantolon ile transparan üst giyerek poz veren güzel sunucu, asansörde dans ettiği anları da videoya çekerek kişisel sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. İşte ünlü sunucu Burcu Esmersoy 'un o çok konuşulan olay paylaşımları..

31.05.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-13:30) Burcu Esmersoy'dan olay pozlar! Ünlü sunucunun paylaşımına ' Yaktın ablacım buraları ', ' Alev alev ' yorumları geldi Burcu Esmersoy'un yürek hoplatan sosyal medya paylaşımları

Yakın bir zamanda Nazım Akmandil ile dünya evine girmeye hazırlanan ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy, aldığı evlenme teklifinin ardından magazin gündeminde üst sıralarda yer aldı ve uzun bir müddet konuşuldu.

 Uzunca bir süredir televizyon ekranlarında iş yapmayan Esmersoy, şimdilerde de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı birbirinden etkileyici paylaşımları ile gündeme geliyor. Giydiği siyah pantolon ve transparan üstü ile objektiflere poz veren Burcu Esmersoy, asansörde dans ettiği anları ise videoya alarak kişisel Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı ve o paylaşımına ise çok fazla sayıda kişi tarafından beğeni ve yorum yapıldı.

Burcu Esmersoy'dan olay pozlar

Burcu Esmersoy 'un yapmış olduğu en son paylaşımına ise takipçileri tarafından ' Alev alev ', ' Yaktın ablacım buraları ' gibi birbirinden ilginç yorumlar geldi. Diğer yandan henüz 45 yaşında olan sunucunun fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı ve takipçilerinin beğenisini aldı. İşte ünlü güzel sunucu Burcu Esmersoy 'un yürekleri ağızlara getiren o olay paylaşımı..

Burcu Esmersoy

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal