Yaz sezonunu pembe mayosuyla açan Emine Ün güzelliği ile herkesi büyüledi! 44 yaşındaki Emine Ün yorum yağmuruna tutuldu!

Bir dönem ekranlara damga vuran Emine Ün yaz sezonunu açtı. Şimdilerde reklam ve filmlerde boy gösteren 44 yaşındaki Emine Ün, pembe mayosuyla verdiği pozlar hayranlarını büyüledi. Emine Ün'ün paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı.

30.05.2022-23:01 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-23:01) Yaz sezonunu pembe mayosuyla açan Emine Ün güzelliği ile herkesi büyüledi! 44 yaşındaki Emine Ün yorum yağmuruna tutuldu!

Bir dönem ekranlara damga vuran isimlerden olan Emine Ün yaz sezonunu açtı. 44 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Emine Ün, şimdilerde reklam ve filmlerde rol alıyor. Yaz sezonunun gelmesiyle Muğla'ya giden Ün, paylaştığı Enbe mayolu fotoğrafı ile hayranlarını büyüledi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan güzelliği ile sevenlerini hayran bıraktı. 

Emine Ün'ün pembe mayolu pozu

Emine Ün'ün fotoğrafları dudak uçuklattı 

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktıran Emine Ün, hem kendisini hem de kızını paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topladı. Eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden olan kızı Duru ile paylaştığı fotoğraflar oldukça dikkat çekti. 17 yaşında olan kızı Duru'nun annesine olan benzerliği dikkatleri çekerken kızı Duru'nun güzelliği ilgi odağı oldu. 

Emine Ün ve Kızı Duru

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal