Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na veda eden Engin Altan Düzyatan kol değnekleriyle kameralara yakalandı!

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda etti. Geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanı'nda gazetecilere yakalanan başarılı oyuncu, kol değnekleri kullanmaya başladı. İşte haberin detayları...

22.05.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-15:14) Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na veda eden Engin Altan Düzyatan kol değnekleriyle kameralara yakalandı!

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, TRT1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın başrol oyuncusu olarak yer alıyordu. Oğlunun yarışması için Edirne'ye giden Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda kameralara yakalandı. Elinde koltuk değnekleri olan ve yürümekte oldukça güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında magazin muhabirlerine bilgi verdi ve oyunculuğu bıraktığı yönünde olan haberlere ise cevap verdi. 


Engin Altan Düzyatan yürümekte bir hayli güçlük çekiyor 

Magazin muhabirlerini karşısında görünce oldukça şaşıran başarılı oyuncu, "Yan bağlarımda bir yırtık var. Geçtiğimiz haftalarda sette bir kaza geçirmiştim. Şimdi iyileşmeye çalışıyorum" diyerek konuya açıklık getirdi. Oyunculuğu bıraktığı iddialarına yönelik cevap veren Düzyatan, "Sadece ara verdim. Bir süre dinlendikten sonra setlere döneceğim" diye kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal