Bangladeş'ten 154 Kişi Karama'a Getirildi!

Yeni tip coronavirüs salgınıyla sadece yurt içinde başarılı bir kriz yönetimi gerçekleştirmekle kalmayan Türkiye, yurt dışından ülkeye gelmek isteyen ancak salgın sebebiyle yurda dönmeyen vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. Bu doğrultuda Bangladeş'ten 154 Türk vatandaşı Karaman'a getirildi.

22.04.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:54)

Yeni tip coronavirüs salgınıyla sadece yurt içinde başarılı bir kriz yönetimi gerçekleştirmekle kalmayan Türkiye, yurt dışından ülkeye gelmek isteyen ancak salgın sebebiyle yurda dönmeyen vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. Bu doğrultuda Bangladeş'ten 154 Türk vatandaşı Karaman'a getirildi.

Bangladeş'ten tahliye edilen 154 Türk vatandaşı yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle karantina için Karaman'daki yurda yerleştirildi.

Bangladeş'ten getirilen 154 kişi, Covid-19 önlemleri çerçevesinde Karaman'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurduna götürüldü. 

Bangladeş'ten uçakla akşam saatlerinde Konya Havalimanı'na iniş yapan 154 vatandaş, sağlık taramasına tabi tutuldu. Söz konusu vatandaşlar, daha sonra 6 grup halinde otobüslere bindirilerek trafik polisleri ve çevik kuvvet ekiplerinin kontrolünde Karaman'a ulaştı.

Otobüsten indikten sonra da sağlık kontrolünden geçirilen yolcular, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Hatuniye Öğrenci Yurdu'nda kendilerine ayrılan odalara yerleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal