Romanya'dan Getirilen Türk Vatandaşları Karantinaya Alındı!

Yeni tip coronavirüs salgınıyla sadece yurt içinde başarılı bir kriz yönetimi gerçekleştirmekle kalmayan Türkiye, yurt dışından ülkeye gelmek isteyen ancak salgın sebebiyle yurda dönmeyen vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. Bu doğrultuda Romanya'nın Bükreş şehrinde bulunan Türk vatandaşları ülkeye getirildi.

21.04.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-16:39) Romanya'dan Getirilen Türk Vatandaşları Karantinaya Alındı!

Yeni tip coronavirüs salgınıyla sadece yurt içinde başarılı bir kriz yönetimi gerçekleştirmekle kalmayan Türkiye, yurt dışından ülkeye gelmek isteyen ancak salgın sebebiyle yurda dönmeyen vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. Bu doğrultuda Romanya'nın Bükreş şehrinde bulunan Türk vatandaşları ülkeye getirildi.

Romanya'da bulunan ve yeni tip Coronavirüs (covid-19) tehlikesinden ötürü Türkiye’ye gelmeyi amaçlayan Türk vatandaşlarının getirilmesi için Bükreş'e gönderilen Türk Hava Yollarına (THY) ait uçak, İstanbul'a intikal etti.

Romanya'da kalan Türk vatandaşlarının getirilmesi için hizmet veren THY uçağı, Bükreş'ten aldığı yolcularla saat 14.50'de İstanbul Havalimanı'na indirdi.

Havalimanında inen yolcular detaylı bir sağlık taramasının ardından, bindirildikleri otobüslerle karantinaya alınacakları Düzce'deki yurda sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal