Baba Dizisi Sevil neden yok, diziden ayrıldı mı, çıktı mı? Beril Pozam diziden neden ayrıldı?

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Sevil karakterini canlandıran Beril Pozam'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Baba dizisinin çekilen bölümlerinde Sevil karakterinin oldukça geri planda olması nedeniyle Beril Pozam'ın dizinin oyuncu kadrosundan çıkıp çıkmadığı araştırılmaya başlandı. Peki Beril Pozam Baba dizisinden ayrıldı mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

24.05.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-15:21) Baba Dizisi Sevil neden yok, diziden ayrıldı mı, çıktı mı? Beril Pozam diziden neden ayrıldı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba'da Sevil karakterini canlandıran Beril Pozam'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Beril Pozam, Zeynep Tuğçe Bayat ve Tamer Rumeli'nin yer aldığı Baba dizisinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Sevil ve Kadir karakterinin sahnesi sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Dizinin en büyük sorunu başrol oyuncusu olan Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Kadir karakterinin sürekli arama planda kalarak Hakan Kartuş'un canlandırdığı İlhan karakterinin ön plana çıkarılması oldu. Durum böyle olunca Beril Pozam'ın canlandırdığı Sevil karakteri de arka planda kaldı. 

Beril Pozam Baba dizisinden ayrılıyor mu

Beril Pozam Baba dizisinden ayrılıyor mu?

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ı ön plana çıkarmak için diziye Elif karakteri getirildi. Sevil karakterine göre oldukça neşeli bir karakter olan Elif karakterini ise Dilara Aksüyek canlandırmaktadır. Elif karakterinin diziye girmesiyle yeni çift Elif ile Kadir olurken bu durumda ise Sevil karakteri senaryo ve yönetmen gazabına uğrayarak diziye veda edecek. Beril Pozam Baba dizisine veda edecek. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal