Baba Dizisi Cansu kimdir, gerçek adı nedir? Özge Özacar kaç yaşında, nereli? Özge Özacar rol aldığı yapımlar

Yakın tarihte izleyiciyle buluşan ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Baba dizisinde Cansu karakterine hayat veren Özge Özacar merakla araştırılan konular arasında yerini aldı. Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini yaptığı Baba dizisinde bulunan Cansu karakteri kimdir? Özge Özacar daha önce hangi projelerde yer aldı? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

15.03.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-20:25) Baba Dizisi Cansu kimdir, gerçek adı nedir? Özge Özacar kaç yaşında, nereli? Özge Özacar rol aldığı yapımlar

15 Şubat tarihinde Show TV'de yayın hayatına başlayan Baba dizisinin kadrosu ile ilgili izleyici araştırmaya girdi. Kim olduğu merak edilen karakterlerden biri ise Cansu karakteri oldu. Haberimizin detaylarında Cansu karakteri ile ilgili geniş bilgiyi sizler için hazırladık.

baba dizisi cansu kimdir

Baba dizisi Cansu kimdir?

Baba dizisinde Cansu karakterine sevilen oyuncu Özge Özacar hayat vermektedir. Cansu, hayalleri için yaşadığı yer Ödemiş'ten İstanbul'a gelen, bir giyim mağazasında satış personeli olarak çalışan genç bir kadındır. Dizide yer alan Büşra karakterinin yakın arkadaşıdır. Bu yaşına kadar gerçek aşkı bulamadığını düşünen karakter, zenginliğe de önem veren bir kişilik olarak karşımıza çıkar. 

Özge Özacar kimdir?

Özge Özacar, 22 Nisan 1995 İstanbul doğumludur. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Sanat hayatına ise ilk kez 2015 yılında Tatlı Küçük Yalanlar adlı dizide canlandırdığı Müge karakteriyle başlamıştır. Tatlı Küçük Yalanlar dizisinden sonra, Oyun Bozan, Kefaret, Hababam Sınıfı Yeniden, Meryem, Sevgili Geçmiş, Lise Devresi gibi farklı projelerle de sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Baba dizisinden önce ise son yer aldığı proje Hayaller ve Hayatlar dizisidir.

Gündemde olan dizilerde yer alması sebebiyle genç oyuncunun özel hayatı da izleyici tarafından merak konusu olmuştur. Fakat bu zamana kadar Özge Özacar'ın basına yansıyan bir sevgilisi olmamıştır. Özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmadığı bilinmektedir. 

Genç oyuncunun sosyal medya hesaplarında da oldukça aktif olduğu bilinmektedir. Kişisel instagram hesabında 627 bin takipçisi ve 439 gönderisi bulunmaktadır. Özge Özacar'ın aktif olarak kullandığı resmi İnstagram hesabı: @ozgeozacar şeklindedir. 

Özge Özacar'ın hayat verdiği karakterler

-Tatlı Küçük Yalancılar- Müge (2015)

-Oyunbozan- Zeynep (2016)

-Lise Devriyesi- Meltem (2017)

-Meryem- Naz Sargun (2017/2018)

-Sevgili Geçmiş- Azra Yılmaz (2019)

-Kefaret- Meltem Serez (2020/2021)

-Seyyar- Çiğdem (2021)

-Hayaller ve Hayatlar- Mehveş (2022)

-Baba- Cansu Erim (2022)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal