Aynur Aydın’dan Aldatma İtirafı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu.

16.03.2021-10:56 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-10:56) Aynur Aydın’dan Aldatma İtirafı

Seçkin Süngüç ile Fezi Altun'un YouTube'daki 'Bize Kaldı' adlı programına konuk olan Aynur Aydın, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Program sırasında Sezen Aksu’ya olan hayranlığını dile getiren Aynur Aydın, ‘En büyük hayalim Sezen Aksu ile bir gün düet yapabilmek. O bu dünyadan değil, uzaylı. Hayranlık duyuyorum’ ifadelerini kullandı.

‘SEVGİLİM VAR’

Özel hayatı hakkında da konuşan Aydın, kalbinin boş olmadığını belirterek ‘Bir sevgilim var, ünlü değil. Eğlenceli biri, beni çok güldürüyor’ dedi. Aydın, ‘Bu arada DM'den (direkt mesaj) bana yürüyenler var. Sadece sempatik bulduklarıma yanıt veriyorum’ ifadelerini kullandı.

Şimdilik evlenmeyi düşünmediğini dile getiren Aynur Aydın, ‘İlişkide terk eden taraf genellikle ben olurum. Şimdiye kadar sadece bir kez başıma geldi’ şeklinde konuştu.

ALDATMA İTİRAFI!

Aynur Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Ama birden fazla ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım. İlişkimizin sonuna gelmiştik, ayrılmak üzereydik’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal