Yasak Elma Yeni Bölüm Fragmanı

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yasak Elma hakkında en çok merak edilen; Yasak Elma yeni bölüm fragmanı geldi mi? Yasak Elma 112. bölüm özeti konularıyla karşınızdayız. İşte Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler…

16.03.2021-10:29 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-10:19) Yasak Elma Yeni Bölüm Fragmanı

İki sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden, yayınlandığı pazartesi akşamları izleyiciyi ekranlara kilitleyen Yasak Elma dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her bölüm izleyiciyi heyecanlandırmayı başaran Yasak Elma hakkında ne çok aratılan, Yasak Elma yeni bölüm fragmanı, Yasak Elma son bölüm, Yasak Elma oyuncuları gibi başlıkları sizler için cevapladık. İşte Yasak Elma tutkunlarının merak ettikleri detaylar…

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı en sonunda yayınlandı. 123. bölüm fragmanında Çağatay'ın mahkemede yaptığı açıklama sonra Yıldız neye uğradığını şaşırır. Donmuş haldedir. Doğan ise bu olayın tesadüf olmadığını, rastlantı olamayacağını düşünmektedir. Doğan; Yıldız ve Çağatay'ın birbirinden ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur. Bu çözüm herkesi şaşırtacaktır. Yasak Elma'nın 123. bölümü 6 Aralık 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizi 3 sezondur istikrarlı performansını sürdürüyor. Dünkü bölümle birlikte yine Yasak Elma sosyal medyada gündem oldu.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yasak Elma 122. bölümüyle 29 Kasım'da ekranlara geldi. Entrika ve romantizmin en doruklarda seyrettiği dizide yine her şey birbirine girdi. Yasak Elma son bölümde Yıldız, Kumru'nun şahitliği yoluyla boşanmayı kabul etmez. Kumru ise Çağatay ve Yıldız'ın bir an önce birbirlerinden kopup ayrılmalarını istemektedir. Doğan ile Yıldız birbirine gittikçe yakınlaşmaktadır. Bu, herkesin dikkatini çekmiştir. Kumru ise bambaşka bir plan yapmaktadır. Yasak aşkların ve aldatmaların boy boy olduğu bölüm dün akşam yayınlanmıştı.

YASAK ELMA OYUNCULARI

Pazartesi akşamları saat 20.30’da yayımlanan ve reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin başrollerinde; Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi birçok ünlü isim yer alıyor. 

Yasak Elma yeni bölüm

YASAK ELMA YENİ SEZON KONUSU NEDİR?

Geçtiğimiz sezon Çağatay’ın babası Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçer. Patlama sonrası Ender ve Yıldız yaralı kurtulur ancak Hasan Ali vefat eder. Hasan Ali’nin ölümü sonrası yapılan araştırmada, patlama olayının bir komplo olduğu anlaşılır. 

Babasının ölümünün ardından oldukça sarsılan Çağatay, Yıldız’la da iyice kötüleşir. Kocasının durumuna üzülen Yıldız ise Çağatay’ı mutlu etmek için elinden geleni yapar. 

Yıldız cephesinde bunlar yaşanırken, yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım, babasıyla beraber taşınır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul’a döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıda entrika hayatına başlar. 

Oldukça özgüvenli ve havalı olan Kumru, Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı sayesinde kimseye müdanası olmayan bir kadındır.

Zehra Amerika’ya yerleşmiştir. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kaya’yla birlikte Londra’ya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar. Ender, Londra’da sıradan bir kadın olmaktan mutlu değildir. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali’nin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür.

Ender Kaya’dan ayrılıp İstanbul’a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.

Ender İstanbul’daki hayatına hızlı bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatay’ı yeniden kazanma telaşındadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal