Ayhan Akman Galatasaray'ın Barcelona İle Eşleşmesi Hakkında Konuştu!

Eski Galatasaraylı futbolcu, şimdilerin spor yorumcusu Ayhan Akman, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde Barcelona ile eşleşmesini yorumladı.

25.02.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-16:27)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu eşleşmesinde temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde belli oldu.

GALATASARAY'IN RAKİBİ BARCELONA OLDU

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu eşleşmesinde İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek.


AYHAN AKMAN EŞLEŞME HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray'ın Barcelona ile eşleşmesinin ardından eski futbolcusu spor yorumcusu Ayhan Akman, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayhan Akman, kura çekimi ile ilgili olarak ;

' En ciddi rakiplerinden birisiyle karşılaşacağız. Avrupa'ya çıktığımızda çok farklı oluyoruz. Türkiye'nin uzak ara başarılarımızla en iyi takımıyız. Barcelona'yı burada seyredeceğiz daha önce oynadığımız maçlar da var. Sonucun hayırlı bir şekilde olmasını ve turu geçmeyi istiyoruz. Galatasaray Avrupa'da başka bir motivasyonla oynuyor, inşallah o maçlardan birisi olur. Barcelona, Xavi ve yapılan transferlerle çıkış yakaladı. Avrupa'nın en iyi kadrolarından birisine sahip takımla oynayacağız. Ligdeki kötü gidişatı, Avrupa'da iyi sonuçlar alarak kapatmak istiyoruz. İlk yarısı 2-0 biten ve 2-2 biten bir maçtı. Mücadele olarak çok iyi oynadığımızı düşünmüştüm. Ali Sami Yen'de ofsayt golüyle vermiştik maçı... Galatasaray bizi en iyi temsil eden ve en çok beklenti olan takımların başında geliyor. Galatasaray'ın bir kültürü var, Avrupa'ya çıkınca bunu gösteriyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya ofsay golüyle elenmiştik daha iyi yerlere de gelebilirdik. Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer. Ligdeki performansımız eleştiriliyor ama bu kadronun burada olmaması gerekiyor. Göztepe maçıyla derin bir nefes aldık, Galatasaray'ın hiç alışık olmadığı o kötü döneme Göztepe maçıyla son verildi. Rizespor ile oynuyoruz, onlarda hocasını değiştirdi ve ligden düşmemek istiyorlar. Bugünler camia olarak bölünmüşlük var gibi... Stadı doldurarak, Rizespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Konyaspor maçı da önemli ancak ilk olarak Rizespor maçını halletmek gerekiyor. Uzun haftalar kazanamamak oyuncuları çok büyük strese sokar ama bu süreç alınan galibiyetle bitti. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal