Eski Trabzonsporlu Hugo Rodallega'nın Takım Otobüsüne Bombalı Saldırı!

Brezilya'da Nordeste Kupası'nda Serie B ekipleri Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanacak maç öncesinde Hugo Rodallega'nın takımı Bahia'ya bombalı saldırı düzenlendi.

25.02.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-16:13)

Brezilya Serie B takımlarından Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanacak Nordeste Kupası karşılaşması öncesinde yaşananlar futbol dünyasının gündemini salladı. Süper Lig'in eski yıldızı Hugo Rodallega'nın takımı Bahia'ya bombalı saldırı düzenlendi. Mücadelenin oynanacağı Fonte Nova Arena'ya gelen Bahia takımın taşıyan otobüse, stada yaklaştığı esnada patlayıcı maddeyle saldırı düzenlendiği aktarıldı. Otobüsün camlarında kırıklar meydana gelirken şoka uğrayan futbolcular ise büyük korku yaşadı.


KULÜPTEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, takım otobüsüne bomba atıldığı ve yaşanan patlama sonrasında futbolcuların yaralandığı aktarıldı. 33 yaşındaki kaleci Danilo Fernandes'in yüzüne şarapnel isabet ettiği belirtilirken, başarılı file bekçisinin gözüne yakın bir bölgede kesikler meydana geldiği aktarıldı. Danilo Fernandes'in yanı sıra sol bek Matheus'un da kollarındaki yaralar nedeniyle tedavi altında olduğu belirtildi.

Bahia teknik direktörü Guto Fereira ise yaptığı açıklamada, 'Şarapneller iki futbolcumuzu etkiledi. Orada ölebilirdik. Danilo görme yetisini kaybetmek üzereydi. Şimdi hastanede ve tedavi oluyor. Bu aptalca bir şey. İnsanlar bu tür eylemlerin daha iyi performans sergilemeleri için futbolcuları korkuttuğunu düşünüyor. Neden böyle düşnüüyorlar, neden böyle davranıyorlar? Sorunlar bu şekilde çözülemez. Takım, Bahia'nın renklerine saygınlık ve profesyonellik adına maça çıkacak' ifadelerine yer verdi.

MAÇA ÇIKIP GOL ATTI

Yaşananların ardından karşılaşmadan çekilmeyerek sahaya çıkan Bahia takımı maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak üst tura yükseldi. Takıma galibiyeti getiren golleri Danielzinho ve Süper Lig'in eski Hugo Rodallega attı.

Futbolcu Süper Lig'de 7 sezon geçirirken Akhisarspor, Trabzonspor, Denizlispor formaları giyen 36 yaşındaki Kolombiyalı yıldız 2021 yılında Bahia'ya imza attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal