Andre Franco kimdir, nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Fenerbahçe transfer iddialarıyla gündeme gelen Andre Franco hakkında bilgiler

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları ile birlikte gündem gelen Andre Franco'nun lkim olduğu, kaç yaşında ve nerede oynadığı, futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında yer almaya başladı. Andre Franco hakkında bilgilere ulaşmak isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, Andre Franco kimdir, nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? sorularına yanıt aramaya başladı.

07.05.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-13:43) Andre Franco kimdir, nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Fenerbahçe transfer iddialarıyla gündeme gelen Andre Franco hakkında bilgiler

2021-2022 sezounda başarılı oyun çıkaran Fenerbahçe, önümüzdeki yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Son günlerde Andre Franco'nun sarı-lacivertli takıma transfer olacağı yönünde ortaya birtakım iddialar atılırken özellikle takım taraftarları Franco hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek için araştırmalar yapmaya başladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer olacağı yönünde iddialarıyla gündeme gelen Andre Franco hakkında bilgiler son günlerde futbol kamuoyunda en çok merak edilen konuların başında gelmeye başladı. İşte, özellikle sarı-lacivertlilerin merakla araştırdıkları Andre Franco detayı..

Andre Franco kimdir

Andre Franco kimdir, nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor?

12 Nisan 1998'de Portekiz'in Lizbon kentinde doğan Andre Franco, futbol kariyerine yerel Sporting CP'de başlamıştır. GD Estoril Praia için ofansif bir orta saha oyuncusu olan Portekizli oyuncu, kariyerini profesyonel olarak sürdürmektedir.

2018 yılı sezonunda GD Estoril Praia ile anlaşan Andre Franco 23 yaş altı genç takımda top koşturmuştur. Ana kadrodaki ilk karşılaşmasına 3 Ağustos 2019 tarihinde Taça da Liga'nın ikinci turunda çıkan Franco, FC Paços de Ferreira ile deplasmana çıktığı maçta takımının 1-1'lik beraberliğini 69. dakikada oyuna girmesinin hemen ardında attığı gol ile 2-1'lik galibiyete taşımıştır.

Andre Franco kimdir

2020-21 sezonunda kulübün Primeira Liga'ya şampiyon bir şekilde dönmesini sağlamak adına 20 maçta bir gol atan Andre, buradaki ilk maçına 7 Ağustos 2021'de FC Arouca karşısında 2-0 üstünlük sağlanan galibiyette başladı ve sahadan gol atan oyuncu olarak ayrıldı.

Sol ayağını çok iyi kullanan Andre Franco, bu sezonda kırmızı ve sarı kart cezasına düşmeden 0 gol katkısı ile oynamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal