Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Hatayspor'a teşekkür etti ve Türkiye Kupası yarı final maçı hakkında konuştu!

Uğurcan Çakır, şampiyonluklarını ilan etmelerinin ardından konuk oldukları Hatayspor karşılaşmasının ardından hem rakip futbolculara teşekkür etti hem de önümüzdeki günlerde oynayacakları Türkiye Kupası maçı hakkında konuştu.

07.05.2022-13:31 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-13:31)

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, şampiyon olarak çıktığı karşılaşmada alkışlarla karşılandı. Bordo mavililer zorlu Hatayspor deplasmanında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak yenilmezlik serisini de devam ettirmiş oldu.

Uğurcan Çakır'dan dikkat çeken paylaşım

Hatayspor maçında aldıkları beraberliğin ardından hem kendilerini alkışlayan Hatayspor ile ilgili hem de önümüzdeki günlerde oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşması ile ilgili konuşan kaptan Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.


Trabzonspor'un başarılı kaptanı Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;

' Öncelikle sahaya çıkarken bizleri tebrik eden, şampiyonluğumuzu kutlayan değerli rakibimiz Hatayspor'a teşekkür ederim. Futbola değer katan bu tarz yaklaşımların artarak devam etmesi en büyük temennim. Bizleri her deplasmanımızda evimizde hissettiren taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Şimdi önümüzde çok önemli bir kupa maçı var ve #10unPeşindeyiz ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal