Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? ATV Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Altın Kafes dizisi, izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’ün yer aldığı iddialı yapım konusunda internet araştırmaları hız kazandı. Peki Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? ATV Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler…

03.11.2023-17:44 - (Son Güncelleme: 03.11.2023-17:44) Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? ATV Altın Kafes dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş’ın üstlendiği Altın Kafes dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri heyecanlandırıyor. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan iddialı yapımın Ne Zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları gibi detaylar internet üzerinden sorgulanıyor. Peki Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? ATV Altın Kafes dizi konusu Nedir, oyuncuları kimlerdir?

ATV Altın Kafes dizi konusu nedir?

Ülkenin zengin ailelerinden Beyoğlu ailesinin veliahtı Onur ile ailenin sahibi olduğu okulda öğretmenlik yapan Zeynep’in büyük fedakarlıklarla yaşayacağı aşkı konu edinecek olan Altın Kafes’in hikayesi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Altın Kafes dizisi

ATV Altın Kafes dizi oyuncuları kimlerdir?

Altın kafes dizisinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde:

Aytaç Şaşmaz (Onur),

Şifa Nur Gül (Zeynep)

Ebru Cündübeyoğlu (Nalan),

Hayal Köseoğlu (Ahu),

Hilmi Cem İntepe (Cihan),

Murat Kılıç (Ayhan),

Kaan Turgut (Kenan),

Sümeyra Koç (Alara),

Eda Nur Gülbudak (Berna),

Buse Orcan (Şeniz),

Gurur Çiçekoğlu (Hikmet),

Cansu Mumcu (Şule),

Ali Kayra Kul (Kaan),

Aksel Yılmaz (Alper),

Sacide Taşaner (Zümrüt)

Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak?

Altın Kafes dizisinin resmi yayın tarihi duyurulmadı. Ancak dizinin bu ay içerisinde ATV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal