Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Beşiktaş Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de Alanyaspor'un kendi evinde Beşiktaş'ı mağlup etmesinin ardından Bülent Korkmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

21.11.2021-10:56 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-11:27)

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz kendi evlerinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Teknik adamın Beşiktaş zaferinin ardından yaptığı açıklamalar çok büyük ses getirdi.

BÜLENT KORKMAZ'IN AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Teknik adam yaptığı açıklamada, 'Futbolcularım müthiş bir enerji ve konsantrasyonla oynadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'. şeklinde konuştu.
Korkmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını galibiyetten dolayı kutladığını söyledi. Sahada müthiş bir mücadele verdiklerini belirten Korkmaz, 'Futbolcularım müthiş bir enerji ve konsantrasyonla oynadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.' ifadelerine yer verdi.

BÜLENT KORKMAZ BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARINA DEĞİNDİ

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ve lig maçlarını seyrettiklerini dile getiren Bülent Korkmaz, 'Artı yönleri çok. Yetenekli ve özel oyunculara sahipler. O özel oyunculara önlem almak ya da adım adıma oynamak çok zor. Alanı merkezden kapatmaya çalıştık. İkinci topu alıp bağlantı pasla hücuma çıkmak istedik. Taktik anlayışımızı doğru bir şekilde hücumda da savunmada da yaptık.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

ALANYASPOR'UN ALDIĞI GALİBİYET BÜYÜK SES GETİRDİ

Alanyaspor'un Süper Lig'de, Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet büyük ses getirdi. Oynanan mücadeleden Akdeniz ekibi sahasında 2-0'lık sonuçla galip ayrılırken Beşiktaş cephesinde alınan sonuç büyük tepki çekti. Maçın ardından Beşiktaşlı futbolculara ve Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a tepkiler geldi. Beşiktaş, Alanyaspor karşısında aldığı sonuçla şampiyonluk yarışında da önemli bir yara almış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal