Alanyaspor-Beşiktaş Maçının Ardından Sergen Yalçın'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor'a kaybettikleri 2-0'lık maçın ardından dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

21.11.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-10:19)

Beşiktaş'ın Alanyaspor'a 2-0 kaybetmesinin ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

SERGEN YALÇIN'IN MAĞLUBİYET AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamada, 'Camiamızdan, taraftarlarımızdan aldığımız sonuçlar, oynanan oyun ve verilen mücadeleden dolayı özür diliyorum. Bu maçın açıklamasını yapamıyorum. Bugün psikolojik, oyunsal hem de sonuç anlamında artık dibe vurduğumuz bir akşamdı. İki seneden bu yana bu kadar çaresizce kenarda oturduğumuzu, çaresizce oyunu izlemek zorunda kaldığımızı hatırlamıyorum.' ifadelerine yer verdi.
Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçların ardından sürekli aynı şeyleri söylemenin kendisine zor geldiğini söyledi. Sezona başlarken kendilerine koydukları hedeflerin çok uzağında kaldıklarını aktaran Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşadıklarını, geniş ve iyi bir kadro kurduklarını kaydetti.
Takım olarak beklentilerin çok altında bir performans sergilediklerinin farkında olduğunu belirten Sergen Yalçın, 'Bu durum bizi çok üzüyor. Camiamızdan, taraftarlarımızdan aldığımız sonuçlar, oynanan oyun ve verilen mücadeleden dolayı özür diliyorum. Sahada 11 oyuncu ile başlıyoruz, 15-16 oyuncu ile maçı bitiriyoruz. Birçok hamle yapıyoruz oyunu kurtarmak adına maalesef hiçbir şey tutmuyor. Doğru şey ortaya çıkmıyor.' şeklinde konuştu.
Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, 'Daha önce oynanan oyunlarda mücadele, kazanma arzusu, pozisyonlar varken bugün oyun anlamında dibe vurduğumuzu düşünüyorum. O yüzden çok üzgünüz ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Göreve başlayalı 2 yıl oldu. Bazen futbolda beklentilere cevap veremiyor, beklentilerin çok gerisinde kalıyorsunuz. Sonuçlar ve skorlar istediğiniz gibi olmadığı zaman sorumlu tabii ki ben oluyorum. Bir an önce toparlanmak ve ayağa kalkmak gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların da buna cevap vermesi gerekiyor. Oynayan oyuncular çünkü. Onların daha sağlam durması ve daha fazla mücadele etmesi gerekiyor. Enerjinin yüksek olması, çok daha fazla kazanma arzusu gerekiyor. Bunların maalesef çok altındayız.' ifadelerine yer verdi.

SERGEN YALÇIN'DAN VEZGEÇMİŞ BEŞİKTAŞ SORUSUNA YANIT GELDİ

Bir basın mensubunun ''Vazgeçmiş bir Beşiktaş görüyoruz. Bunun tespitini yapabiliyor musunuz?" sorusuna Yalçın, "Bugünkü oyunun ve mücadelenin bir açıklaması yok. Maalesef bugünle ilgili 'Şöyle oldu, böyle oldu.' diyemiyorum çünkü hiçbir şey olmadı. Hiçbir şey yapmadık. Her konuda aşağıdaydık. Bu maçın açıklamasını yapamıyorum. Bugün psikolojik, oyunsal hem de sonuç anlamında artık dibe vurduğumuz bir akşamdı. İki seneden bu yana bu kadar çaresizce kenarda oturduğumuzu, çaresizce oyunu izlemek zorunda kaldığımızı hatırlamıyorum. İçinde bulundukları durumun gerçekten kötü ve iç açıcı olmadığını aktaran Sergen Yalçın, "Bu kadar motivasyonu düşük, oyundan uzak, mücadele etmeyen bir oyuncu grubu... Bunun nedenlerini araştırıyoruz ama bugünün sebebini söyleyemem. Bu kadar çaresiz bir oyun, bu kadar çaresiz oturan bir teknik ekip. Oyuncu değişikliği yapıyoruz, oyunu değiştirmeye çalışıyoruz ancak sahada maalesef cevap alamıyoruz. Ortada bir oyun yoktu.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal