Ah Nerede dizi konusu ve oyuncuları

Star Tv ekranlarında yakında başlayacak olan Ah Nerede dizisinin oyuncuları arasında Tarık Pabuççuoğu ve Ayşe Kökçü yer alacak. Ah Nerede Oyuncuları arasında Sevda Erginci'nin de yer alma ihtimali olduğu iddalar arasındadır. Ah Nerede başrol oyuncularının duyurusu çok yakında yapılacak.

21.04.2022-21:42 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-21:42) Ah Nerede dizi konusu ve oyuncuları

Yıllardır sıkılmadan tekrar tekrar izlediğimiz 1975 senesine ait Ah Nerede Yeşilçam filmi dizi oluyor. Çok sevilen Yeşilçam filmi olan Ah Nerede'nin dizine çevrilmesi ile oyuncu kadrosu merak konusu oldu. 

Dizinin yönetmen koltuğuna  Bülent İşbilen oturuyor. Senaristi Kübra Sülün ve Meryem Demirli olacaktır. 

Ah Nerede dizisi ne zaman başlıyor? 

Ah Nerede dizisinin yayın tarihi henüz belirlenmedi. Ancak Star TV ekranlarında yer alacaktır. 

Ah Nerede dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin başrol oyuncuları henüz belirlenmedi en kısa sürede duyurulacaktır. Ancak Tarık Pabuççuoğlu ve Ayşe Kökçü dizisi de  rol alacakları kesinleşti. Söylentilere göre de Sevda Erginci’ ninde dizide oynayacağı iddaları ortaya atıldı. Henüz net bilgi yoktur. 

Tarık Pabuççuoğlu kimdir?

Tarık Pabuççuoğlu Ah Nerede dizisinde Hulusi Kentmen’in canlandırcaktır. Yani başrol Ferit’in huysuz ve zengin karakteri ile karşımıza çıkacak. 

Tarık Papuççuoğlu 1949 yılı İstanbul doğumludur. Asıl mesleği mimarlık olan Tarık Papuççuoğlu İkinci Bahar dizisi ile tiyatrodan sinemaya geçiş sağlamıştır. Uzun seneler Gülgün Akansu ile evli olan Tarık Pabuççuoğlu 20 senedir bekar.

ah nerede dizisi ne zaman

ah nerede dizisi ne zaman

Ayşe Kökçü kimdir?

Ayşe Kökçü Ah Nerede dizisinde Şükriye Atav'ı canlandıracaktır Yani Ferit'in sevimli oğullarını düşünen annesi. Kardeş Payı ve Şevkat Yerimdar gibi dizilerde oynayan Ayşe Kökçü 1955 İstanbul Kuzguncuk doğumludur.Ayşe Kökçü Bizimkiler dizisi ile kendini tanıtmıştır. 

ah nerede dizisi ne zaman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal