Afara Cenk Eren kimdir, nereli, evli mi? Cenk Eren kaç yaşında, gerçek adı nedir? Cenk Eren hayatı ve biyografisi

Afara'nın bu haftaki konukları arasında yerini alan Cenk Eren, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Cenk Eren'in gerçek adı nedir? Cenk Eren'in hayatı hakkında merak edilenler haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

21.05.2022-00:19 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-00:19) Afara Cenk Eren kimdir, nereli, evli mi? Cenk Eren kaç yaşında, gerçek adı nedir? Cenk Eren hayatı ve biyografisi

Başarılı oyuncu Uğur Aslan'ın eğlenceli sunumu ve sohbetleri ile her Cuma saat 00:15 de Kanal D ekranlarında yerini alan Afara programı büyük izleyici kitlesine ulaştı. Severek izlenen programın bu haftaki konukları arasında Cem Eren yerini aldı. Cem Eren'in hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Cem Eren hakkında merak edilenler...

Cem Eren'in hayatı

1966 senesinde Ankara'da dünyaya gelen sanatçının gerçek adı Yüksel Venedik'tir. ilkokul, ortaokul ve lise hayatına Ankara'da tamamladı. Lise hayatını da tamamladıktan sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları topluluğunda 1 yıl dansçı olarak görev aldıktan sonra sahne hayatına başlamadan önce en yakın dostu Murathan Murgan adını Cenk Eren diye değiştirtti.

Türkiye'nin bilinen bir çok müzikhollerinde çalışmıştır. 7 tane de albüm çıkarmıştır. 

Özel hayatına bakacak olursak, Cenk Eren sahne aldığı bir gün Seren Serengil'le evlenmeyi çok istediğini ancak kendisinin onunla evlenmek istemediğini düşündüğü için böyle bir adım atmadığını itiraf etti.

Cenk Eren kimdir 

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal