A Milli Futbol Takımı kaptanı Burak Yılmaz, Portekiz'e laf olsun diye gelmedik turu geçmek istiyoruz dedi

A Milli Futbol Takımı kaptanı Burak Yılmaz, Dünya Kupası Play-Off mücadelesinde deplasmanda oynayacağımız Portekiz karşılaşmasına turu geçebilmek için geldiklerini söyledi.

24.03.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-10:34)

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Play-Off'da deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Portekiz ile oynayacağımız kritik karşılaşma öncesinde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen kaptan Burak Yılmaz, turu geçebileceklerine inandıklarını söyledi. Burak Yılmaz, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda ;

'Ülkemizi Dünya Kupası'na götürmek istiyoruz'

Çok zor bir kura çektik. Portekiz ile Portekiz'de oynamak daha da farklı. Portekiz'de dünyanın en önemli oyuncuları var. Saygımız büyük. Elenmiş gibi düşünerek gelmedik. Bizim de hayalimiz var. Ülkemizi Dünya Kupası'na götürmek istiyoruz. İyi bir maç olacaktır.

Takım arkadaşı Fonte'nin sözleri üzerine

Fonte, sahada arkadaşlık olmayacak derken doğru söylemiş. Yarın arkadaşlık olmayacak sahada. Birbirimizi tanımanın bir avantaj ya da dezavantaj olacağını sanmıyorum. Bunlar büyük maçlar.

Milli Takım basın toplantısı

'Cristiano Ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu'

Ronaldo, benim için dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu. Onu çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Onu bilemem ama benim son Dünya Kupa'm olacak. Sahaya çıkıp elimden geleni yapmak istiyorum. Bu formayı taşımak her şeyden daha önemli, değerli. Her gencin hayali. Buraya gelene kadar çok güzel günler yaşadım. Çok mutlu ve gururlu bir şekilde tekrardan görevimi yapacağım.

'Rakibimizi en iyi şekilde analiz ettik'

Portekiz'in maçlarına baktığımızda iç sahada oynadıkları maçlar farklı. Analizlerimi en iyi şekilde yaptık. Ben çok formda oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımız özgüvenliler.  Maça hazır olduğumuzu düşünüyorum.

'Grubumuzdan lider çıkabilirdik'

Dünya Kupası elemelerine iyi başladık, lider çıkabilirdik ama performans eksikliği ve başka şartlar bizi ikinci olmaya itti. Herkes Hollanda'nın lider çıkmasını bekliyordu ama biz çok büyük bir hata yaptık. Kendi hatamızla ikinci olduk. Play-off'a kaldık ve en zor kurayı çektik. Buralara gelmek de önemli. Bunları bir kenara bıraktık. Portekiz maçında elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum.

'Laf olsun diye gelmedik...'

Buraya laf olsun diye gelmedik. Portekiz'in eleyebileceğimize tamamen inanıyoruz. Biz hiçbir şekilde buraya kabul ederek gelmedik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal