Süper Lig Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşması

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

23.03.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-22:37) Süper Lig Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşması

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasında ikinci yarı 0-6'lık skorla sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Küme düşme hattını ve üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe zorlu Rizespor deplasmanına konuk olacak. Ev sahibi ekip Çaykur Rizespor için kalan haftaların önemi Süper Lig'de kalmak adına oldukça hayati bir hal almışken konuk ekip Fenerbahçe ise ligde kalan haftalarda puanını yükselterek Avrupa kupalarına katılım sağlamak istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 22 Nisan Cuma günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe mücadelesi saat 20:30'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik mücadele Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Çaykur Rizespor - Fenerbahçe müsabakasının VAR hakemi Özgüç Türkalp olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Çaykur Rizespor : Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Holmen, Eren Albayrak, Baiano, Sabo, Boyd, Alper Potuk, Bolasie, Pohjanpalo.

Fenerbahçe : Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Diego Rossi, Serdar Dursun.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal