Zorbay Küçük kimdir, kaç yaşında? Zorbay Küçük hangi takımlıdır? Fenerbahçe - Trabzonspor maçı hakemi Zorbay Küçük nereli, mesleği nedir?

Genç yaşında Süper Lig'in üst klasman hakemlerinden olan Zorbay Küçük'ün kim olduğuna dair bilgiler futbolseverlerce araştırılmaya başlandı. Peki, Zorbay Küçük kimdir? Zorbay Küçük kaç yaşında ve nerelidir? Zorbay Küçük, yarın gerçekleşecek olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yöneten hakem hangi takımlı...

06.03.2022-19:41 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-19:42) Zorbay Küçük kimdir, kaç yaşında?  Zorbay Küçük hangi takımlıdır? Fenerbahçe - Trabzonspor maçı hakemi Zorbay Küçük nereli, mesleği nedir?

Süper Lig'in 28. haftasında gerçekleşecek Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemliğini yapacağının açıklanmasının ardından Zorbay Küçük'ün kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Genç yaşında Süper Lig'in üst klasman hakemlerinin arasında yer alan Küçük, oldukça dikkat çekiyor. Yarın oynanacak maçta görev alacağının açıklanmasının ardından ise taraftarlar tarafından fazlasıyla merak edilmeye başlandı.

Zorbay Küçük kimdir

Zorbay Küçük kimdir?

Yarınki zorlu mücadeleyi yönetecek hakem olacağının açıklanmasının ardından birçok futbolseverin gündeminde yer alan Zorbay Küçük'ün oldukça genç yaşında üst klasman hakemlerin arasına girmesi öğrenenleri şaşırtıyor. 1992 yılında doğan Küçük, Adanalıdır. 29 yaşında olan Zorbay Küçük, 18 Mayıs 2018 tarihinde ilk Süper Lig maçına, yine bir Trabzonspor karşılaşmasıyla çıkmıştır. 2018 yılından bu yana Süper Lig kariyerine devam eden genç hakem, Adana Çukurova Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nden mezun olmuştur.

Zorbay Küçük

Zorbay Küçük hangi takımı tutuyor?

Genç hakemin hangi takımı tuttuğu merak edilen konular arasında yer alsa da bu konuya dair basında herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Zorbay Küçük kimdir babası kimdir

Zorbay Küçük'ün babası kimdir?

Gelecekte başarılı bir hakem olması beklenen Zorbay Küçük'ün babası eski futbolcu ve antrenör olan Feyzullah Küçük'tür. 58 yaşında olan Feyzullah Küçük, bir dönem Adanaspor'un antrenörlük görevini üstlenmiştir. Daha sonra 44 Malatya Spor'da, Bal Teknik Sorumlusu olarak görev almıştır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal