Feyzullah Küçük, Oğlu Zorbay Küçük'ü Savundu!

Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasının olaylı hakemi Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük oğlu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

21.12.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-11:13) Feyzullah Küçük, Oğlu Zorbay Küçük'ü Savundu!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasına hakem yönetimi damga vurmuştu.

ZORBAY KÜÇÜK MAÇA DAMGA VURMUŞTU

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte maçın hakemi Zorbay Küçük hakkında söylenenler spor kamuoyuna damga vurmuştu.

Hakem Zorbay Küçük

GALATASARAY CEPHESİ ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray cephesi hakem Zorbay Küçük hakkında Kerem Aktürkoğlu'nu azarlayıp 'lan' demesi, Arda Turan ve Necati Ateş gibi isimlerle çirkin diyaloglara girdiğini iddia etmişti.

HAFTA BOYUNCA GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ

Yaşanan tüm bu olayların ardından sarı kırmızılılar hafta boyunca hakem Zorbay Küçük hakkında çok sert açıklamalarda bulumuştu.

BABA FEYZULLAH KÜÇÜK KONUŞTU

Hakem Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, oğlu ile ilgili olarak Beyaz Tv ekranlarına yapmış olduğu açıklamalarla çok fazla konuşulmuştu.

Feyzullah Küçük

BABASI OĞLUNU İŞTE BÖYLE SAVUNDU...

Feyzullah Küçük, hakem olan oğlu Zorbay Küçük hakkında ;

' Ağzında, lugatında lan kelimesi olmayan bir çocuktur o (Zorbay Küçük) . Yeni FIFA almış bir çocuk, nasıl ağzını bozar? Saha içerisinde hakemle irtibat halinde olanların konuşmaları ortaya çıkacaktır. Okul terbiyesi, aile terbiyesi var, böyle sözler söylemez. Mantıklı düşündüğün zaman kendi kariyerini neden bu şekilde tehlikeye atsın? Ağzından lan kelimesi çıkmaz. Kendi halinde, öyle mızmız veya küfürbaz bir çocuk değildi. O doğrusunu yapar. Çünkü benim ona inancım sonsuz. Eğer varsa öyle bir şey, yasal haklarını kullansınlar. Görüntüler, kayıtlar varsa da yayınlansın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal